Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

“Chiefs” tiek pie pārliecinošas uzvaras Bristolē

Juris Miņins
Juris Miņins

“Chiefs” tiek pie pārliecinošas uzvaras Bristolē
Olijs Vūdbērns
Foto: planetrugby.com

Aizvadītās sezonas Anglijas regbija Premjerlīgas finālisti Ekzeteras “Chiefs” šajā vakarā aizvadīja savu nu jau ceturto spēli sezonā, tiekoties ar līgas jaunpienācējiem Bristoli un pieveicot viņus ar 41:17.

Šovakar Anglijas regbija Premjerlīgas ceturtā kārta tika sākta ar vienu maču, kurā tikās aizvadītās sezonas fināliste, Ekzeteras “Ciefs” un šīs sezonas čempionāta jaunpienācēja Bristole. Jāsaka gan, ka Ekzeteras vienība šo sezonu nav sākusi pārāk pārliecinoši, jo pirms šīs spēles viņiem bija tikai viens panākums trijos mačos. Savukārt Bristolei, kura labi bija sākusi sezonu, izrādot sīvu cīņu Londonas “Harlequin” komandai un vēlāk arī Northemptonas “Saints” vienībai, pagājušajā kārtā piekāpās Londonas “Wasps” ar 22:70.

Jāsaka, ka arī šodienas spēlē bristolieši piedzīvoja sagrāvi, lai arī ne tik lielu (17:41). Ekzeteras regbisti jau no pirmajām minūtēm parādīja, ka, lai arī viņi spēlē viesos, nekāda iejūtība pret laukuma saimniekiem netiks izrādīta un Olijs Vūdbērns jau līdz 20 mača minūtei bija guvis divus piezemējumus, dodot savai komandai diezgan solīdu handikapu, ko beigu beigās “Chiefs” ne tikai noturēja, bet arī palielināja.

Pirmais puslaiks noslēdzās ar rezultātu 24:5, otrais – 17:12. Bez Vūdbērna divi piezemējumi bija arī Tomasa Valdroma kontā, bet Ekzeteras komandas kapteinis Garets Stīnsons realizēja septiņus sitienus pa vārtiem – divus soda sitienus un piecas realizācijas.

Zaudētāju rindās piecu punktu uzbrukuma noslēgumi tika ierakstīti Džordana Viljamsa, Rosa Makmilana un Maksa Krumptona kontos.

Ar divām uzvarām četros mačos, kas dod arī 11 punktus, Ekzetera ieņem provizorisko ceturto vietu turnīra tabulā, taču viņiem ir aizvadīts par vienu spēli vairāk nekā konkurentiem. Savukārt Bristole, kas sezonu sāka ar ļoti lielām ambīcijām, pašlaik ir vājākā komanda visā Premjerlīgā, jo četros mačos pie uzvarām vēl nav tikusi un viņu kontā ir tikai viens punkts, kas, protams, ierindo šo komandu turnīra tabulas pēdējā vietā.

Izmantotie resursi:
Planetrugby.com | : Planetrugby.com

     [+] [-]

, 2016-09-24 06:56, pirms 8 gadiem
go go Bristolians boys!