Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Finsters un Točs traumas dēļ nepiedalīsies Dohas "Open" posmā

Finsters un Točs traumas dēļ nepiedalīsies Dohas "Open" posmā
Rihards Finsters un Edgars Točs
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbola pāris - Rihards Finsters un Edgars Točs - veselības likstu dēļ nolēmuši nepiedalīties nākamnedēļ gaidāmajā FIVB Pasaules tūres "Open" posmā Kataras galvaspilsētā Dohā.

"Nepatīkami, bet pēc pirmajām sacensībām, kurās startējām šosezon, esmu iedzīvojies muguras iekaisumā. Iesākot treniņus brīvdabā Brazīlijā, slodze bija par lielu un tas viss šobrīd rezultējies situācijā, ka jāizārstē iekaisums, lai pilnvērtīgi atgrieztos ierindā uz Ķīnas posmu," Latvijas Volejbola federācijas (LVF) mājaslapā atklājis Finsters.

Finsters un Točs iepriekšējā posmā Vitorijā (Brazīlija) nespēja pārvarēt kvalifikācijas pirmo kārtu, trīs setos piekāpjoties turkiem Hasanam Huseinam Mermeram un Sefam Urlu.

Dohas "Open" turnīrā piedalīsies cits Latvijas duets - Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža, bet vadošais Latvijas pludmales volejbola pāris - Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš - sezonu atsāks ar dalību Sjamenas "Open" turnīrā, kas Ķīnā risināsies no 12. līdz 16. aprīlim.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

     [+] [-]

, 2016-03-31 21:29, pirms 9 gadiem
Tā nu ir ar to ziemas pavadīšanu zem jumta