Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Ventspilī uzsāk pludmales volejbola stadiona būvniecību, kas izmaksās 175 tūkstošus

Agris Suveizda

Ventspilī uzsāk pludmales volejbola stadiona būvniecību, kas izmaksās 175 tūkstošus
Publicitātes foto

Šodien ar svinīgu pasākumu, kura laikā Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs ne tikai teica uzrunu, bet arī pats personīgi sēdās pie "Bobcat" traktora vadības pults, tika uzsākta pludmales volejbola stadiona būvniecība.

Svinīgajā pasākumā piedalījās Ventspils pilsētas domes pārstāvji, pludmales volejbola kluba “Bloks”, Olimpiskā centra “Ventspils” un celtniecības uzņēmuma “Ostas celtnieks” pārstāvji, kā arī citi interesenti. Par pašvaldības atbalstu pludmales volejbola attīstībai Ventspilī un Latvijā pateicību izteica gan pludmales volejbola kluba “Bloks” pārstāvji, gan arī Andris Šmēdiņš, volejbola treneris un izcilo sportistu Jāņa un Toma Šmēdiņu tēvs.

Pludmales volejbola stadions atradīsies blakus Kāpu promenādei. Līdz gada nogalei šajā stadionā ir paredzēts uzbūvēt piecus volejbola laukumus, kas būs pilnvērtīgi aprīkoti sacensību un treniņu norisei. Tur būs gan pārģērbšanās kabīnes, gan neliela konteinertipa noliktava un treneru telpa, kā arī dušas un laukumu apgaismojums.

Ikdienā pie volejbola laukumiem atradīsies pārvietojamas skatītāju tribīnes ar 50 sēdvietām, bet nepieciešamības gadījumā, pludmales volejbola stadions varēs pārtapt par starptautisku sacensību norises vietu ar vienu centrālo volejbola laukumu un trīs papildus laukumiem. Pie centrālā volejbola laukuma sacensību laikā būs iespējams izvietot skatītāju tribīnes līdz pat 1000 skatītājiem. Pludmales volejbola laukumus interesenti varēs izmantot bez maksas. Pludmales volejbola stadionu apsaimniekos SIA “Olimpiskais centrs “Ventspils””.

Būvniecības darbus veic SIA “Ostas celtnieks” un kopējais šī projekta īstenošanai paredzētais finansējums ir 175 000 EUR. Finansējumu būvniecībai ir piešķīrusi valsts ar mērķi attīstīt sporta infrastruktūru. Pludmales volejbola stadiona nodošana ekspluatācijā notiks 2017. gada pavasarī un stadiona svinīga atklāšana notiks nākamā gada maijā ar Latvijas čempionāta 1.posmu pludmales volejbolā.

Informāciju sagatavoja:
Rolands Gorškovs,
Mārketinga menedžeris

  +4 [+] [-]

, 2016-11-11 15:53, pirms 7 gadiem
Suveizdas kungs! Aivars Lembergs NAV Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs, jo viņam šo amatu liedz ieņemt mūsu pašu valsts tiesas pieņemts lēmums jau kopš 2008.gada, ar kuru noteikts drošības līdzeklis krimināllietā pret šo smagos noziegumos apsūdzēto personu. Šeit jāmin, ka šis drošības līdzeklis tika pārskatīts šī gada jūlijā, taču atstāts negrozīts, tā kā tas ir pilnībā leģitīms.

  +4 [+] [-]

, 2016-11-11 15:57, pirms 7 gadiem
Interesanti, ka SIA "Ostas celtnieks" ir ZZS partijas kabatas būvnieks, kas visdrīzāk slēpti pieder pašam Puzes kņazam. Uzvar visos konkursos, kur ZZS pie varas. Tā tā mūsu valsts naudiņa tajās pareizajās kabatiņās nogulsnējas.

     [+] [-]

, 2016-11-11 16:46, pirms 7 gadiem
Karalis Lauva rakstīja: Suveizdas kungs! Aivars Lembergs NAV Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs, jo viņam šo amatu liedz ieņemt mūsu pašu valsts tiesas pieņemts lēmums jau kopš 2008.gada, ar kuru noteikts drošības līdzeklis krimināllietā pret šo smagos noziegumos apsūdzēto personu. Šeit jāmin, ka šis drošības līdzeklis tika pārskatīts šī gada jūlijā, taču atstāts negrozīts, tā kā tas ir pilnībā leģitīms.
Tā var notilt tikai mūsu valstī,kur visa valsts temīda neko nevar izdarīt vienam cilvēkam,kurš publiski uzspļauj visiem tiesas lēmumiem,un pie tam vēl ''vada valsti'' no ZZS vārda..Nu ritīgs neiznīcinamais..

     [+] [-]

, 2016-11-11 17:08, pirms 7 gadiem
Karalis Lauva rakstīja: Interesanti, ka SIA "Ostas celtnieks" ir ZZS partijas kabatas būvnieks, kas visdrīzāk slēpti pieder pašam Puzes kņazam. Uzvar visos konkursos, kur ZZS pie varas. Tā tā mūsu valsts naudiņa tajās pareizajās kabatiņās nogulsnējas.
Viena vadoņa domes kabinetu durvis "Ostas celtnieks" atsper ar kāju un tad abi mērās un lielās: D

  +3 [+] [-]

, 2016-11-11 21:22, pirms 7 gadiem
Nekas nav pret jauniem sporta objektiem,bet kā tad ar to apgaismojumu Ventspils OC galvenajā futbola laukumā Aivariņ?Joprojām valda principi starp konkurējušiem biznesa haizivīm un tāpēc turpināsim dzīvot tumsā?Drīz 20 gadi paies ,kopš turpinās šis cirks.Aivar,es tev kā komunists komunistam prasu,kad beidzot futbola laukumā uzcelsi mastus priekš mākslīgā apgaismojuma.Kā man teica zinoši cilvēki no Ventspils domes,tad Krievijas metāls šobrīd esot dārgs,es tev iesaku uzcelt tādā gadījumā prožektoru stabus no Latvijas priedēm,tavam un manam atlikušajam mūžam pietiks.

     [+] [-]

, 2016-11-11 22:07, pirms 7 gadiem
alguns ka vienmer labs

     [+] [-]

, 2016-11-14 08:54, pirms 7 gadiem
Palasot komentārus, nevaru saprast, priecāties vai bēdāties pat jauno sporta būvi!!:-)