Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Video: Overtime TV. U-22 čempione Graudiņa: "Pie pieaugušajiem pilnīgi citāda spēle!"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls
Eiropas U-18 un U-22 čempione, tikai 18 gadu vecā skolniece Tīna Graudiņa intervijā TV6 raidījumam "Overtime TV" atzīst, ka dalība Majoros notikušajā Eiropas čempionāta posmā "Jūrmala Masters" viņai pavērusi jaunu pasauli. Lai arī nupat kronēta par Eiropas čempioni līdz 22 gadu veco sportistu vidū, Jūrmalā notikušās sacensības viņa atzīst par lielākajām savā karjerā. Graudiņa saka, ka guvusi vienreizēju pieredzi spēlēt pieaugušo konkurencē, kas noteikti palīdzēs cīņās ar sava vecuma konkurentiem. Katrā ziņā, savu U-22 čempiones kroni, kas izcīnīts komandā ar Anastasiju Kravčenoku, viņa varēs aizstāvēt vēl četrus gadus.

Tikmēr Tīnas skolasbiedrs - Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rodrigo Ābols atzīst, ka pēc valstsvienības nekvalificēšanās nākamajām Ziemas olimpiskajām spēlēm, visa viņa uzmanība tiks pievērst darbam, lai tiktu pie līguma, kas ļautu spēlēt Ziemeļamerikas otrajā spēcīgākajā līgā - AHL.

TV6 iknedēļas raidījumu "Overtime TV" pilnībā iespējams skaties portālā SKATIES #OvertimeTV
Vērtējums: +1