Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Graudiņa un Ņečiporuka apstājas pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā

Krišs Upenieks

Graudiņa un Ņečiporuka apstājas pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā
Tīna Graudiņa un Paula Ņečiporuka
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa un Paula Ņečiporuka pasaules čempionātā U19 vecuma grupā iekļuva astoņu labāko komandu pulkā, tomēr ceturtdaļfinālā piedzīvoja zaudējumu.

Grupu turnīrā Tīna un Paula visai pārliecinoši apspēlēja Polijas un Slovēnijas pludmales volejbolistes, bet paredzamā cīņā par pirmo vietu grupā bija jāspēlē pret brazīlietēm Dudu un Viktoriju, pret kurām varianti cīņā par uzvaru neradās - 13:21, 18:21.

Otrā vieta grupā nozīmēja spēlēšanu izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā, un tajā latvietēm pretī stājās Peru pludmales volejbolistes Serna un Villegaša. Šādā spēlē mūsējās pierādīja izteiktu meistarības pārākumu un sagrāva pretinieces ar 21:8, 21:12.

Astotdaļfinālā jau krietni nopietnāku pretestību izrādīja Ukrainas duets Lisitsaja un Daševska. Lai arī pirmais sets tika zaudēts, visā spēlē Tīna un Paula spēja izcīnīt panākumu - 21:23, 21:15 un 15:6.

Ceturtdaļfinālā mūsējām pretī stājās amerikānietes Plammera un Mirkoviča, kuras pasaules čempionātā izsētas ar 28. numuru, kamēr latvietes - ar 15. Pirmais sets bija spriedzes pilns, tomēr galotnē labākas bija pretinieces - 24:22.

Sekoja sāpīga neveiksme arī otrajā setā (19:21) un izstāšanās no pasaules čempionāta. Cīņa ilga 35 minūtes.

Izmantotie resursi:
Fédération Internationale de Volleyball - FIVB

  -1 [+] [-]

, 2016-07-30 15:58, pirms 8 gadiem
Novēlu medaļas!