Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Šmēdiņš un Solovejs Klāgenfurtē pieveic Āboliņu/Benjavu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Šmēdiņš un Solovejs Klāgenfurtē pieveic Āboliņu/Benjavu
Aleksandrs Solovejs un Toms Šmēdiņš
Foto: facebook/pludmales.volejbols.lv

Austrijas pilsētā Klāgenfurtē notiekošā Major sērijas pludmales volejbola turnīra kvalifikācijā iekļuva Toms Šmēdiņš un Aleksandrs Solovejs, kuriem izdevās divos setos tikt galā ar citu Latvijas duetu.

Klāgenfurtes Major turnīrā piedalīsies Latvijas čempioni Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs, kā arī Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža, kuri pagājušās nedēļas nogalē notikušajās sacensībās ierindojās otrajā vietā, zaudējot divos setos.

Par tiesībām kļūt par trešo Latvijas pāri sacensībās un piedalīties kvalifikācijā šodien valstu kvotas duelī tikās Toms Šmēdiņš un Aleksandrs Solovejs pret Tomu Benjavu un Armandu Āboliņu. 31 minūtes laikā pie panākuma tika pirmie, ievadošajā setā uzvarot ar 21:17, bet otrajā ņemot virsroku ar 21:16.

Gan pirmā, gan otrā kvalifikācijas kārta norisināsies rītdien, bet grupu turnīrs tiks aizvadīts laika posmā no ceturtdienas līdz piektdienai. Klāgenfurtes turnīra uzvarētājs tiks noskaidrots svētdien.

Izmantotie resursi:
https://at.swatchmajorseries.com