Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš/Regža otrajā spēlē zaudē ASV pirmajam pārim

Pļaviņš/Regža otrajā spēlē zaudē ASV pirmajam pārim
Haralds Regža un Mārtiņš Pļaviņš
Foto: FIVB

FIVB Pasaules tūres Longbīčas „Grand Prix” posmu šovakar ar neveiksmi turpināja Latvijas pludmales volejbola pāris Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža.

A grupas spēlē Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža ar 0-2 (18:21 un 15:21) piekāpās ASV vadošajam duetam Filam Dalhauzeram un Nikam Lusenam.

Latvijas pludmales volejbolisti pirmajā setā titulētajam amerikāņu pārim zaudēja tikai galotnē – 18:21. Arī otrajā setā līdz pat tā vidum rezultāts saglabājās līdzīgs (11:11), tomēr tad Dalhauzers un Lusena iekrāja trīs punktu pārsvaru, kuru latviešiem līdz seta beigām atspēlēt neizdevās.

Atgādinām, ka trešdien Pļaviņš un Regža turnīru sāka ar panākumu trīs setos (21:16, 18:21 un 19:17) pār poļiem Mihalu Kadziolu un Jakubu Šalankjeviču. Bet grupu turnīru Latvijas pāris noslēgs naktī uz piektdienu, plkst. 4:00, kad tiksies ar francūžiem Romēnu di Džantomaso un Maksimu Tjersī.

B grupā otrs Latvijas pāris Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš pēc uzvarām pirmajās divās spēlēs pusnaktī tiksies ar Vācijas duetu Jonatanu Erdmanu un Benetu Poņevacu.

Izmantotie resursi:
fivb.org

     [+] [-]

, 2016-08-26 00:12, pirms 8 gadiem
Vakar jums bija Dalzahuzers,bet šodien Dalhauzeram!
Kā ta īsti ir?