Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Savainojums liegs Finsteram aizstāvēt Latvijas čempiona titulu

Jānis Celmiņš

Savainojums liegs Finsteram aizstāvēt Latvijas čempiona titulu
Rihards Finsters
Foto: FIVB

Muguras savainojuma dēļ Latvijas čempionāta finālposmā pludmales volejbolā nepiedalīsies aizvadītā gada čempions Rihards Finsters. Viņš aizvadītajā sezonā Latvijas čempionātā triumfēja kopā ar Edgaru Toču, kurš šajā nedēļas nogalē notiekošajās sacensībās piedalīsies kopā ar Armandu Āboliņu.

Latvijas čempionāta finālposms šogad neierasti norisinās sezonas vidū. Sakarā ar Rio olimpisko spēļu norisi augustā, organizatori vēlas panākt maksimāli spēcīgāko dalībnieku līdzdalību Latvijas čempionāta finālposmā. Šis būs vienīgais Latvijas čempionāta posms, kurā piedalīsies arī Latvijas olimpiskais duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš. Viņiem konkurenci mēģinās sastādīt Toms Šmēdiņš / Aleksandrs Solovejs, Mārtiņš Pļaviņš / Haralds Regža, kā arī citi Latvijas vadošie dueti.

Turnīrs risināsies bez Riharda Finstera līdzdalības tajā. Tam par iemeslu ir muguras savainojums, kas sportistu nomoka jau kādu laiku. Šobrīd ārsti mēģina saprast, kas ir īstais sāpju iemesls, un iesaka Rihardam paņemt pauzi. Pats sportists sarunā ar portālu Sportacentrs.com smejot saka: “Es kā Krištianu Ronaldu – atgriezīšos vēl spēcīgāks!” Ārsti dod cerību, ka Rihards laukumā varētu atgriezties augusta vidū vai beigās.

Latvijas čempionāta finālposma pamatturnīrā sestdien un svētdien startēs kopskaitā 16 komandas, bet vēl 12 startēs kvalifikācijas sacensībās piektdien. Arī dāmu konkurencē cīņas solās būt interesantas. Savu dalību sacensībām pieteikušas gan Alise Lece / Marta Ozoliņa, gan Tīna Graudiņa / Paula Nežiporuka, gan arī Inese Jursone / Līva Sola.

Sacensības risināsies Jūrmalā, Majoru pludmalē, vietā, kur septembra sākuma notiks CEV Masters sacensības.

Turnīra izšķirošās cīņas svētdien no plkst. 14.00 tiešraidēs tiks demonstrētas Sportacentrs.com TV kanālā, kā arī interneta portālā.

  -1 [+] [-]

, 2016-07-19 13:49, pirms 8 gadiem
Tik grūti uzrakstīt kur tad notiks tas turnīrs.
Ir gan cik komandas gan kāds formāts, bet kur??
Nav man grūti protams pašam atrast, bet varbut kads kas ieraudzitu rakstā kur notiek iedomātos, o tas tak tepat netālu kur es saułojos tai dienā, jaaiziet paskatīties.

     [+] [-]

, 2016-07-19 14:37, pirms 8 gadiem
Kam interesē, tie jau būs. Par Saulkratiem arī nebija SC nekādas informācijas, taču sestdien tribīnes bija pilnas, neskatoties uz Pozitivusu un citu pilsētu svētkiem.

     [+] [-]

, 2016-07-20 10:13, pirms 8 gadiem
Butu labi,ja uzrakstitu KAD notiks turnirs.