Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs/Šmēdiņš apstiprināti Rio dalībnieku sarakstā

Andrejs Siliņš

Samoilovs/Šmēdiņš apstiprināti Rio dalībnieku sarakstā
Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš Šveices
Foto: CEV

Latvijas labākais pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš apstiprināti to 17 komandu vidū, kas piedalīsies Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs.

Pusotru gadu ilgušās olimpiskās kvalifikācijas rangā Samoilovs un Šmēdiņš ar 5390 punktiem ieņem sesto vietu, bet Rio spēlēs pirmās 15 visvairāk punktus sakrājušās komandas. Ragā netika iekļautas olimpisko spēļu rīkotāju brazīliešu komandas, līdz ar to zināmi jau kopumā 17 dueti, kas startēs olimpiādē.

Huanam Virgenam un Lombardo Ontiverosam Hamburgas "Major" sērijas turnīra ceturtdaļfinālā divos setos izdevās apspēlēt Mārtiņu Pļaviņu un Haraldu Regžu. Tas bija viens no priekšnoteikumiem, lai abi nopelnītu vietu olimpiādē, līdz ar to Meksikai pirmo reizi vēsturē būs pārstāvniecība gan klasiskajā, gan pludmales volejbolā.

Pļaviņš un Regža ar 3330 punktiem palika 28. vietā olimpiskajā rangā, bet Edgars Točs un Rihards Finsters ar 1410 punktiem bija 53. vietā rangā.

Kopumā Rio turnīrā piedalīsies 24 komandas, līdz ar to vēl jānoskaidro septiņas komandas. Piecas no tām būs Kontinentālo kausu uzvarētājas, kas noskaidrosies jūnija beigās. Otro un trešo vietu ieguvēji Kontinentālajos kausos jūlija sākumā izspēlēs vēl vienu turnīru Sočos, kur tiks noskaidrotas atlikušās divas komandas dalībai Rio spēlēs.

Izmantotie resursi:
FIVB - Olympic Game - Rio 2016

     [+] [-]

, 2016-06-12 23:25, pirms 8 gadiem
Nu mexikosi nodeva! Ļoti slikti preikš Latvijas, jo viens spēcīgs pretinieks vairāk CC

     [+] [-]

, 2016-06-12 23:53, pirms 8 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Nu mexikosi nodeva! Ļoti slikti preikš Latvijas, jo viens spēcīgs pretinieks vairāk CC
Jap, P/R paši sarežģijas sev dzīvi.. būtu uzvarējuši MEX - tad Erdmann/Matysik nespēlētu kontinentālā kausā..

  -1 [+] [-]

, 2016-06-13 05:02, pirms 8 gadiem
Autor - lūdzu vēlreiz pārlasi un piekoriģē tekstu, kurā raksti par "ragiem" un SAM/SME atrašanos sešniekā, lai gan no ranga redzams, ka mūsējie ir astotie!
Stavangerā mūsējiem neklāsies viegli - GER, FRA, AUT, SWI, droši vien arī RUS u.c. par trim ceļazīmēm... Taču Pļaviņš / Regža pēdējā Major posmā apliecināja, ka vienā spēlē var uzvarēt jebkuru komandu. To arī novēlam!

  -2 [+] [-]

, 2016-06-13 06:32, pirms 8 gadiem
Nespīd tur nekas