Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš/Regža un Točs/Finsters Dohas pamatturnīru sāks ar savstarpējo cīņu

Agris Suveizda

Pļaviņš/Regža un Točs/Finsters Dohas pamatturnīru sāks ar savstarpējo cīņu
Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža
Foto: FIVB

Šodien Kataras galvaspilsētā Dohā sāksies "Open" posma pamatturnīrs pludmales volejbolā. Abi Latvijas pāri Mārtiņš Pļaviņš/Haralds Regža un Edgars Točs/Rihards Finsters ielozēti vienā grupā.

Grupu turnīrs Latvijas duetiem Mārtiņam Pļaviņam un Haraldam Regžam, kā arī Edgaram Točam un Rihardam Finsteram sāksies ar savstarpējo cīņu, kas trešajā laukumā paredzēta plkst. 17:00 pēc vietējā laika jeb plkst. 16:00 pēc Latvijas laika.

Šovakar paredzēta arī grupu turnīra otrā kārta. Abi Latvijas pāri spēlēs plkst. 20:00 pēc Latvijas laika. Ar septīto numuru izliktie Pļaviņš un Regža otrajā laukumā tiksies ar 23. numuru izliktajiem vāciešiem Holleru un Šrēderu, bet ar 26. numuru izliktie Točs un Finsters trešajā laukumā spēlēs pret itāliešiem Kaminati un Rosi (izlikti ar desmito numuru).

Jau ziņojām, ka Točs un Finsters vakar pārvarēja kvalifikāciju. Vispirms pirmajā kārtā 34 minūšu cīņā ar 21:19 un 21:19 tika pieveikti šveicieši Candbergens un Metrals, savukārt izšķirošajā spēlē ar 18:21, 22:20 un 18:16 tika pievārēti Kazahstānas volejbolisti Sidorenko un Jakovļevs.

Izmantotie resursi:
Qatar Open | Match Schedule / Results

     [+] [-]

, 2015-11-10 13:46, pirms 9 gadiem
Ielozēti
Suveizda savā līmenī... ko tur vēl komentēt...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja