Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņam un Regžam šovakar pirmās spēles Meksikas "Open"

Rolands Eliņš

Pļaviņam un Regžam šovakar pirmās spēles Meksikas "Open"
Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža
Foto: FIVB

Pludmales volejbola turnīrā "Puerto Vallarta Open" Meksikā no Latvijas piedalīsies tikai viens pāris, proti, Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža, kuriem pirmās spēles jau šovakar.

Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža pēc sekmīgā snieguma turnīrā Ķīnā, kur ieguva ceturto vietu, spēlē par bronzu piekāpjoties Aleksandram Samoilovam un Jānim Šmēdiņam, olimpiskajā atlases rangā pakāpās uz 39. vietu. Šo pozīciju Pļaviņš un Regža mēģinās uzlabot vēl vairāk "Open" turnīrā Meksikā, kuru sāks no pamatturnīra kārtas
.
Pļaviņš un Regža šajā turnīrā izlikti ar 13. numuru, kas licis nonākt D grupā kopā ar labi pazīstamo ASV duetu Lucena un Dalhauzers, kuri izlikti ar ceturto numuru. Vēl šajā grupā ar 20. numuru izsētie brāļi Poņevazi no Vācijas, kā arī ar 29. numuru izsētie austrieši Mozers un Šnecers. Ar Benetu un Davidu Poņevaziem Pļaviņš šogad jau ticies, kad Jūrmalas" Masters" turnīrā uzvarēja divos setos, tiesa, tobrīd Pļaviņš vēl spēlēja pārī ar Hermanu Egleskalnu.

Tieši pret brāļiem Poņevaziem Pļaviņš un Regža aizvadīs savu pirmo spēli "Puerto Vallarta Open" turnīrā, šovakar 18:30 pēc Latvijas laika, ceturtajā kortā. Savukārt trīs stundas vēlāk, 21:50, mūsējiem mačs pret austriešiem, kurā teorētiski jau varēs nodrošināt iekļūšanu nākamajā kārtā. Bet grupu turnīra noslēdzošais mačs paredzēts rītvakar 21:00 pēc Latvijas laika pret Lucenu un Dalhauzeru.

Pēc šī turnīra startautiskajā kalendārā šosezon būs palikuši vairs tikai divi "Open" posmi - 20.-24. oktobrī Turcijā un novembra sākumā Katarā.

Izmantotie resursi:
Puerto Vallarta Open | Match Schedule / Results

     [+] [-]

, 2015-10-07 13:42, pirms 9 gadiem
Cik noprotu, šīsdienas pretinieki nav nemaz atrodami TOP 100. Tas nozīmē, jebkurš zaudējums šodien būs uzskatāms par "lielu neveiksmi". Tāpēc, lai izdodas!

     [+] [-]

, 2015-10-07 13:43, pirms 9 gadiem
Jap, no grupas ārā jātiek. Nav citu variantu.