Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Sorokinam un Finsteram trešā vieta EEVZA Maskavas posmā

Rolands Eliņš

Sorokinam un Finsteram trešā vieta EEVZA Maskavas posmā
Ruslans Sorokins
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Vakar Maskavā noslēdzās Austrumeiropas Volejbola asociācijas (EEVZA) sezonas pirmais posms pludmales volejbolā, un vīriešu konkurencē Ruslans Sorokins un Rihards Finsters izcīnīja trešo vietu.

Ruslans Sorokins un Rihards Finsters bija vienīgais Latvijas pāris, kas vīriešu turnīrā sasniedza ceturtdaļfinālu. Tajā Sorokins un Finsters cīnījās ar Ukrainas pāri Plotiņicki un Kovaļovu un pirmajā setā cieta pamatīgu sakāvi ar 11:21. Taču turpinājums izvērtās daudz labāk – uzvara otrajā setā ar 21:17 un izšķirošajā setā pārliecinoši ar 15:6.

Pusfinākā Sorokins un Finsters divos setos (17:21, 16:21) piekāpās krieviem Veličko un Sivolapam, savukārt sekojošajā spēlē par trešo vietu pārspēja Baltkrievijas pāri Kavaļenku un Dzjadku ar 24:22 un 21:13.

Arī sieviešu turnīrā ceturtdaļfinālā iekļuva viens Latvijas pāris – Marta Ozoliņa un Alise Lece. Viņām gan neizdevās aizsniegties līdz pusfinālam, jo 1/4 finālā ar 18:21 un 13:23 tika zaudēts krievietēm Makroguzovai un Motričai. Ozoliņas un Leces pretinieces pēc tam iekļuva finālā, kur cieta zaudējumu.

Nākamais EEVZA posms paredzēts no 17. līdz 19. jūnijam Ukrainā, un tajā plānots tikai vīriešu turnīrs. Savukārt sievietēm nākamais posms ieplānots augusta sākumā Baltkrievijā, bet augusta izskaņā EEVZA posmu uzņems Jūrmala.

Izmantotie resursi:
Eastern European Volleyball Zonal Association |...

  +1 [+] [-]

, 2016-06-06 12:17, pirms 8 gadiem
Nu ko lai saka zaudēt 13:23 ir jāmāk