Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Marma" braucējs: "Tās bija sliktākās sacīkstes manā karjerā"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Marma" braucējs: "Tās bija sliktākās sacīkstes manā karjerā"
Grigorijs Laguta (pa labi) vakar bija lielisks
Foto: SCANPIX SWEDEN

Žešuvas "Marma" komandas braucēji un treneris pēc vakardienas neveiksmes Polijas 1. spīdveja līgā pret Daugavpils "Lokomotīvi" bija sašutuši par iznākumu. Izskaidrojumi šai neveiksmei bija visdažādākie - treneris sūkstējās par braucēju trūkumu, vienam no braucējiem nepatīkot treks, otram tās bija sliktākās sacīkstes mūžā...

Atgādināsim, ka vakar Daugavpils "Lokomotīve" bez variantiem ar 63:27 uzvarēja Žešuvas "Marma", sperot platu soli pretī iekļūšanai Polijas 1. spīdveja līgas finālā. Polijā par "Marma" neveiksmes cēloņiem teoriju ir daudz un dažādu. Arī komandas pārstāvju skaidrojumi ne tuvu nav tie viennozīmīgākie. Jebkurā gadījumā pretinieki saglabā optimismu, neskatoties uz iespaidīgo zaudējumu.

"Marma" galvenais treneris Dariušs Šledzs: "Nezinu kādēļ, bet joprojām ir milzīga atšķirība starp komandu startiem Daugavpilī un Žešuvā - mums klājas grūti Daugavpilī, bet daugavpiliešiem - Žešuvā. Man nav nekas pretī, ja tas pats notiks arī pēc nedēļas. Apsveicu "Lokomotīvi" ar uzvaru, bet atbildes sacīkstēs iznākumam jābūt mūsu labā. Šodien neveicās Davidam Lampartam [trīs kritieni, guva arī savainojumu - aut.], bet Kamerons Vūdvords neieradās uz sacīkstēm. Tas viss atspoguļojās rezultātā."

Mikaels Makss, "Marma" braucējs: "Nozagu pāris punktus, bet ar savu sniegumu neesmu apmierināts. Man bija dažas tehniskas problēmas, bet pats galvenais - man nepatīk Daugavpils treks. Šoreiz bija mazliet labāk, nekā pagājušo reizi. Man ļoti nepatīk cieti un slideni segumi. Sacīkstes beigas bija pavisam sliktas, pie tam, ne jau tādēļ, ka es noguru, bet tādēļ, ka nesaprotu, kā ir jābrauc 14. un 15. braucienā.

Davids Lamparts: "Nezinu, kā tas notika, taču tik daudz kritis nekad neesmu. Pirmajā reizē manī ietriecās Považnijs, atkārtotajā startā bija kontakts ar Bogdanovu - atkal es guļu uz treka. Pēc tā visa manu tehniku varēja norakstīt, kas arī bija manāms. Motors spēja izturēt tikai divus apļus. Tās, iespējams, bija sliktākās sacīkstes manā mūžā. Nekad nebiju kritis tik daudz un arī rezultāts bija šausmīgs. Zaudējām ar 36 punktiem, bet ceru, ka Žešuvā tos atgūsim."

Izmantotie resursi:
sportowefakty.pl

     [+] [-]

, 2009-08-31 20:11, pirms 15 gadiem
He He nu gadās arī melnās dienas, bet nedomāju, ka ir jāmeklē atrunas, nu ja ir paŗaķi, tas ir arī jāatzīst nevis bla bla bla.