Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" uz Gdaņsku dosies labākajā sastāvā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīve" uz Gdaņsku dosies labākajā sastāvā
Vai Artjoms Laguta liks Nikolajam Kokinam smaidīt arī Gdaņskā?
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Svētdien Daugavpils "Lokomotīve" Polijas pilsētā Gdaņskā aizvadīs pirmo Polijas 1. spīdveja līgas otrā posma sacīksti, tiekoties ar turnīra tabulas līdervienību "Lotos".

Daugavpils "Lokomotīve" pirmo posmu noslēdza uz pozitīvas nots, savā trekā, startējot ne ar labāko sastāvu, sagraujot Ribņikas "RKM". Otrajā posmā viss sāksies praktiski no jauna, tādēļ eksperimentiem vairs nav vietas. Tas atspoguļojas arī daugavpiliešu komandas sastāvā, jo uz Gdaņsku brauks visi labākie komandas spēki.

Tātad, Polijā "Loko" pārstāvēs Grigorijs un Artjoms Lagutas, Vjačeslavs Giruckis, Kjasts Puodžuks, Romāns Považnijs, Maksims Bogdanovs un Vadims Tarasenko. Vērts pieminēt, ka četriem no mūsu komandas dalībniekiem (Bogdanovam, Tarasenko, Giruckim, A.Lagutam) sestdienas vakarā būs jāstartē pasaules junioru čempionāta otrajā finālposmā. Cerams, ka tas braucēju sniegumu neietekmēs.

Uz doto brīdi "Lokomotīve" otrā posma tabulā (vērā tiek ņemti pirmajā posmā sapelnītie punkti pret pirmā četrinieka labākajām komandām) ieņem trešo pozīciju, no "Lotos" atpaliekot par nieka diviem punktiem. Uzvaras gadījumā pretinieku izdosies panākt, taču viegli tas nebūs.

Poļi pret Latvijas superkomandu kaujā sūtīs Magnusu Zeterstrēmu, Tomasu Jonasonu, Davidu Stahiru, Renatu Gafurovu, Pāvelu Hļibu un Mateušu Lampkovski. Juniora vietu, visticamāk, ieņems čehs Matejs Kušs, kurš arī sestdien startēs pasaules junioru čempionāta finālā.

"Lokomotīves" sastāvs: G.Laguta, Bogdanovs, Giruckis, Puodžuks, Považnijs, Tarasenko, A.Laguta.

"Lotos sastāvs": Zeterstrēms, Jonasons, Stahira, Gafurovs, Hļibs, Lampkovskis, Kušs(?)

Polijas 1. spīdveja. Cīņa par 1.-4. vietu

VKomandaSacīkstesP
1.Lotos610
2.Marma68
3.Lokomotīve68
4.Start64

Lokomotīves nākamo sacīkšu kalendārs

DatumsSacīkstes
15.08.Lotos - Lokomotīve
22.08.Lokomotīve - Marma
29.08.Start - Lokomotīve
5.09.Lokomotīve - Start
19.09.Lokomotīve - Lotos
26.09.Marma - Lokomotīve

  +3 [+] [-]

, 2010-08-11 20:38, pirms 14 gadiem
muļķi! vajadzēja Pauru ņemt

     [+] [-]

, 2010-08-11 23:20, pirms 14 gadiem
Paura labakais ))