Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Rītdienas spīdvejs tiek pārcelts

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Rītdienas spīdvejs tiek pārcelts
Romāns Považnijs
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Rītdien paredzētās Polijas 1. spīdveja līgas sacīkstes starp Daugavpils "Lokomotīve" un Poznaņas "PSŽ" nelabvēlīgo laikapstākļu dēļ pārceltas uz vēlāku laiku, tādējādi pirmās sacīkstes Daugavpilī tiks aizvadītas 25. aprīlī.

Rīt savas otrās jaunās Polijas 1. spīdveja līgas sezonas sacīkstes bija paredzēts aizvadīt Daugavpils "Lokomotīvei", kurai pretī stātos Poznaņas "PSŽ". Laiks šī gada pavasarī mūs nav lutinājis, un arī Daugavpilī praktiski visu nedēļu lija lietus. Tik nelabvēlīgos laikapstākļos sagatavot treku nebūtu bijis iespējams, tādēļ organizatori pieņēma lēmumu pārcelt mačus uz 17. jūliju.

Tā nu sanācis, ka nākamās sacīkstes "Loko" aizvadīs tik vien 25. aprīlī, tas ir, otro Lieldienu pirmdienā, kad pretī stāsies spēcīgais Gņežno "Start". Jāsaka, ka sacensību pārcelšana zināmā mērā mums pat ir labvēlīga, jo drēgnā laikā arī tribīnes parasti nav tik pilnas, pie tam no savainojumiem īsti vēl nav atguvušies ne Vadims Tarasenko, ne Andžejs Ļebedevs.

Tiek paredzēts, ka "Loko" rindās no jaunajiem leģionāriem nākamajos mačos redzēsim somu Jonasu Kilmekorpi, bet Nikolajs Klindts netiks izsaukts. Kluba vadība vēlas dot iespēju pierādīt sevi abiem, lai objektīvāk spriestu par sportistu varējumu.