Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Jaunais "Lokomotīve" prezidents Ribņikovs, kuram asistēs Mališkovs

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Jaunais "Lokomotīve" prezidents Ribņikovs, kuram asistēs Mališkovs
Vladimirs Ribņikovs (pa labi)
Foto: www.latvijasspidvejs.lv

Par jauno spīdveja komandas "Lokomotīve" prezidentu kļuvis Vladimirs Ribņikovs, kurš līdz šim bija "Speedway Grand Prix of Latvia" prezidents. Par kluba viceprezidentu kļuvis Igors Mališkovs.

Ilgus gadus kluba prezidenta funkcijas pildīja Daugavpils Domes deputāts Jānis Lāčplēsis, kurš nesen kļuva par Domes priekšsēdētāju. Vakar notika spīdveja kluba "Lokomotīve" valdes sēde, kurā par kluba prezidentu iecelts tika Vladimirs Ribņikovs, ar kura vārdu daudziem arī saistās Daugavpils spīdvejs, jo tieši viņš 90. gadu sākumā atdzīvināja šo sporta veidu, tādēļ viņa iecelšana par prezidentu nav nekāds pārsteigums.

Kā jau iepriekš rakstījām, savu roku spīdveja attīstībā nolēmis pielikt arī pazīstamais miljonārs Igors Mališkovs, kurš vēl nesen visiem spēkiem centās attīstīt futbola klubu "Daugava". Par viņa lielāko devumu pilsētai noteikti jāuzskata stadiona "Daugava" rekonstruēšana (praktiski uzcelšana no jauna).

Par kluba direktoru kļuvis Valērijs Šidlovskis, tāpat valdē būs arī Vitālijs Azarevičs, bet galvenā trenera pienākumus turpinās pildīt Nikolajs Kokins.

Vladimirs Ribņikovs pateicās bijušajam prezidentam Jānim Lāčplēsim par paveikto darbu, kā arī pastāstīja par komandas nākotnes plāniem:

"Mums ir jācenšās saglabāt to līmeni, kādu izdevās sasniegt šosezon, kaut arī skaidrs, ka šī brīža ekonomiskā situācija nav pārāk labvēlīga. Mans uzdevums ir piesaistīt līdzekļus spīdveja attīstībai gan priekš jaunatnes skolas, gan arī komandai "Lokomotīve". Pagaidām varam paļauties tikai uz līdzekļiem, kurus iegūsim no ieejas biļetēm. Mums vēl būs daudz darāmā, lai spētu piesaistīt līdzekļus no sponsoriem un pilsētas Domes.

Tas būs ļoti svarīgi, jo vēlamies sasniegt tikpat augstus sasniegumus, kā iepriekšējā sezonā. Galvenais tagad ir nostabilizēties labāko četriniekā, bet veiksmes gadījumā pacīnīties par vietu Polijas Ekstralīgā. Runājot par komandas sastāvu, sarunas par līguma parakstīšanu uzsāktas tikai ar Lagutu vecāko un Romānu Považniju, pie tam ar abiem tās rit sekmīgi. Gribam saglabāt komandas kodolu. Ir padomā arī pāris braucēji, kuri varētu vēl vairāk pastiprināt mūsu komandu, bet par to vēl par agru domāt."

Igors Mališkovs: "Spīdvejam ir liela nākotne. Tas ir pilsētas sporta veids nr.1, tieši no līdzjutēju viedokļa. Jāņem vērā arī tas, ka Daugavpils spīdvejs ieņem svarīgu lomu spīdveja pasaulē. Mums var būt visaugstākās klases komanda."

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-11-03 21:31, pirms 15 gadiem
andrisd rakstīja: Maliskov , ka ar futbolu?
Vai tad viņu LFF nedaskvalificēja?

  +2 [+] [-]

, 2009-11-03 21:34, pirms 15 gadiem
Lai veicas!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-11-04 00:00, pirms 15 gadiem
Es loti ceru ka vis bus labi ar musu Speedway !!!