Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Ļebedevs un Bogdanovs Toljati cīnīsies par iekļūšanu finālā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Ļebedevs un Bogdanovs Toljati cīnīsies par iekļūšanu finālā
Maksimam Bogdanovam būs jāpasvīst pret pasaules varenajiem

Šovakar Toljati tiks aizvadīts otrais Eiropas čempionāta finālposms. Latviju pārstāvēs Andžejs Ļebedevs un Maksims Bogdanovs, kuri pirmajā posmā bija tuvu labāko sešiniekam. Sākums plkst. 19:00.

Eiropas spīdveja čempionāts šogad sapulcinājis ļoti spēcīgu sastāvu. Sākotnēji neviens no latviešiem finālposmiem nebija kvalificējies, bet organizētāji piešķīra Andžejam Ļebedevam "wild card", savukārt Maksims Bogdanovs bija pirmais rezervists un Grigorija Lagutas savainojuma dēļ viņš tika pie iespējas startēt pirmajā posmā Vācijā un arī tagad Krievijā.

Vācijā Bogdanovs līdz tikšanai pusfinālā (3. līdz 6. vieta pēc pamatbraucieniem) pietrūka tikai viena punkta un beigās tika ieņemta astotā vieta. Andžejs Ļebedevs ar septiņiem punktiem palika devītais. Lai sasniegtu labākus rezultātus Toljati, būs jācenšas uzlabot starti, jo tieši šajā komponentā abiem latviešiem bija problēmas pirmajā posmā.

Pēc izlozes rezultātiem kļuva skaidrs, ka Bogdanovs savu pirmo braucienu aizvadīs (3. brauciens kopumā) spēcīgā kompānijā - pretiniekos Janušs Kolodzejs, Tomašs Gollobs un Jonass Davidsons. Andžejs Ļebedevs ceturtajā braucienā cīnīsies ar mājinieku cerību Emīlu Saifutdinovu, Eiropas čempionu Martinu Vaculiku un Adrianu Medziņski. 10. braucienā Bogdanovs un Ļebedevs tiksies aci pret aci, bet vēl šajā braucienā viņu pretinieki būs Jurica Pavličs un Andreass Junsons.

Sacīkstes varēs vērot kanālā "Eurosport" plkst. 19:00.

     [+] [-]

, 2014-07-20 18:06, pirms 10 gadiem
ja tehnika nepievils un pashi daudzmaz nobrauks buus viss labi

     [+] [-]

, 2014-07-20 19:12, pirms 10 gadiem
arviic22 rakstīja: ja tehnika nepievils un pashi daudzmaz nobrauks buus viss labi
NOPIETNI?