Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Bogdanovs: "Lagutam ir izredzes tikt trijniekā"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Bogdanovs: "Lagutam ir izredzes tikt trijniekā"
Maksims Bogdanovs
Foto: www.latvijasspidvejs.lv

Latvijas jaunais spīdvejists Maksims Bogdanovs sarunā ar portālu eSports.lv pastāstīja, ka Grigorijam Lagutam ir labas izredzes rīt pacīnīties par vietu labāko trijniekā Latvijas "Grand Prix".

Atgādināsim, rīt Daugavpilī tiks aizvadīts Latvijas "Grand Prix" posms spīdvejā. Starp rezervistiem būs arī talantīgākais jaunais Latvijas braucējs Maksims Bogdanovs, kurš portālam eSports.lv sniedza komentārus pirms gaidāmajām sacīkstēm:

"Rīt treka segums būs savādāks, tādēļ treniņos nebraucu tik daudz, jo rīt būs citādāk, nebūs vairs tik daudz bedru. Ja zinātu, ka rīt būs tāds pats treka segums, šodien būtu trenējies daudz vairāk [smejas]," Maksims paskaidroja, kāpēc viņš šodien tik maz brauca treniņos.

Maksims nepārāk cer uz to, ka viņam rīt izdosies aizvadīt kaut vienu braucienu: "Īpaši neceru uz to, ka tikšu rīt startēt, jo tas nozīmētu, ka kādam citam būs slikti - būs gūta trauma. Labāk jau pasēdēt un gatavoties nākamajā dienā gaidāmajam gonkai Polijā. Izredzes tur ir līdzīgas. Ceru, ka izdosies uzvarēt, jo mums tas būtu ļoti svarīgi."

"Spriežot pēc treniņiem, Grigorijam Lagutam ir labas izredzes iekļūt labāko trijniekā. Viņš brauca patiešām labi, bet daudz kas būs atkarīgs no veiksmes," Bogdanovs analizēja Grigorija Lagutas izredzes rītdienas sacīkstēs.

"Kramps noteikti ir viens no galvenajiem favorītiem, jo viņš ir čempionāta līderis. Tāpar arī Emils Sajfutdinovs, kurš šeit ir braucis ne reizi vien. Cerams, ka laikapstākļi būs labi. Neesmu vēl skatījies laika prognozi uz rītdienu, bet šodien jau bija zināms, ka būs lietus. Ja naktī būs lietus, nekas traks nebūs. ideāli, ja rīt būs vidēji labs laiks bez lietus, jo tad arī skatītāju būs vairāk, kā arī viņiem krietni patīkamāk būs vērot sacensības," noslēdza Latvijas jaunais spīdvejists.

     [+] [-]

, 2009-07-31 23:47, pirms 15 gadiem
laguta peec tautiibas ir krievs vai latvietis?
pasaules kausaa vinjsh bija krievijas komandaa bet tgd grand prix paarstaav Latviju!
vai tad taa var?
un vispaar kur prikols taa dariit?!
ja man taa buutu tad es izlemtu kuru vienu valsti paarstaaveet tad to arii visu laiku un tikai paarstaaveetu!
es izveeleetos vienu tautiibu!

     [+] [-]

, 2009-08-01 01:17, pirms 15 gadiem
nepilsonis

     [+] [-]

, 2009-08-01 11:46, pirms 15 gadiem
LAguta ir krievs, un brauc krievijas valstvienībā. Tomēr viņam ir arī Latvijas spīdveja licenze, tapēc viņš var pārstāvēt arī Latviju dažādos kausos, bet ne nāciju kausos, jo viņam nav Latvijas pilsonības. Tā kā "spīdveja pilsonība" un valsts pisonība ir divas dažādas lietas.