Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Adamss metīs mieru "Grand Prix" seriālam

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Adamss metīs mieru "Grand Prix" seriālam
Lī Adamss
Foto: SCANPIX SWEDEN

Viens no pazīstamākajiem Austrālijas un visas pasaules spīdvejistiem Lī Adamss paziņojis, ka rītdienas "Grand Prix" seriāla posms būs pēdējais viņa karjerā. Viņš gan turpinās startēt klubu sacīkstēs.

38 gadus vecais Lī Adamss ir viens no pazīstamākajiem un populārākajiem pasaules spīdvejistiem. Smaidošais austrālietis gan tā arī nekad nav kļuvis par pasaules čempionu, taču divas reizes bija ļoti tuvu tam - 2007. gadā, kad palika otrais un 2005. gadā, kad ieņēma trešo vietu. Šosezon viņš startējis ļoti neveiksmīgi, "Grand Prix" seriāla kopvērtējumā ieņemot tikai 11. vietu. Viņa labākais sasniegums bijis ceturtā vieta pašā pirmajā sezonas posmā.

Vietu nākamā gada seriālā garantē tikai astoņi labākie šīs sezonas kopvērtējumā. Reālu cerību ieņem astoto vietu Lī vars nav, taču vinš būtu bijis starp reālākajiem kandidātiem uz wild-card iegūšanu. No šādas iespējas viņš gan atteicies, paziņojot, ka rītdienas "Grand Prix" posms Polijā būs pēdējais viņa karjerā:

"Tas ir punkts. Es jūtu, ka joprojām varu nobraukt labi, taču ne jau 11 posmus. Es negribu tikai startēt, es vēlos cīnīties par čempiona titulu. Savu karjeru "Grand Prix" [šajās sacīkstēs viņš startējis regulāri kopš 1996. gada, kopumā aizvadot 114 sacīkstes, no kurām uzvarējis astoņās - aut.] gribētos noslēgt ar labāku sezonu, taču neko darīt, jādod vieta jaunajiem braucējiem."

Lī arī piebila, ka liela ietekme bijusi arī ģimenei, jo viņš jūt, ka viņam tai ir jāvelta vairāk uzmanības. Ardievas spīdvejam gan viņš nesaka, jo arī nākamgad viņš turpinās startēt gan Lielbritānijas, gan Polijas komandu čempionātā.

Rīt ar Polijas "Grand Prix" posmu tiks pielikts punkts šī gada sezonai. Vislabākās iespējas kļūt par čempionu ir Džeisonam Krampam, kurš Tomašu Gollobu apsteidz par 17, bet Emilu Sajfutdinovu par 19 punktiem. Sīkāk par šīm sacīkstēm informēsim rīt.

Izmantotie resursi:
speedwaygp.com

  -2 [+] [-]

, 2009-10-16 19:02, pirms 15 gadiem
nu ta mierīgi var iet dir.t!!! man tāpt šitais ir poh.j!!!

  -1 [+] [-]

, 2009-10-16 20:34, pirms 15 gadiem
Vai tad Adamss nav austrālietis?