Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Kas ir "Marma"?

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kas ir "Marma"?
Lukašs Drimls
Foto: SCANPIX SWEDEN

Jau rīt Daugavpils spīdveja trekā tiks aizvadītas Polijas 1. spīdveja līgas pirmās pusfinālsacīkstes starp Daugavpils "Lokomotīve" un Žešuvas "Marma". Šīs sacensības varēs vērot portāla eSports.lv video tiešraidē.

Rīt plkst. 16:00 "Lokomotīve" tiksies ar Žešuvas "Marma". Jau tagad Daugavpils klubs sasniedzis vēl nebijušus augstumus, iekļūstot Polijas 1. spīdveja līgas pusfinālā. Rīt ir iespēja spert vēl vienu solīti pretī iekļūšanai Polijas Ekstralīgā.

Piedāvājam mazliet sīkāk iepazīties ar mūsu komandas rītdienas pretinieku. Žešuvas "Marma" vēl iepriekšējā sezonā startēja Polijas Ekstralīgā, taču palika tikai 7. vietā, izkrītot no Polijas elites. "Marma" Ekstralīgā startēja arī 2006. un 2007. gadā.

Komandas mērķis ir skaidrs - jāatgriežas Ekstralīgā. Komandas sastāvs ir patiešām spēcīgs, tādēļ uzdevums nav neizpildāms. Viens no komandas līderiem ir titulētais čehs Lukašs Drimls, kurš vēl pagājušajā sezonā bija "Grand Prix" seriāla pamatsastāva dalībnieks. Lukašs savulaik kļuva gan par Eiropas, gan pasaules junioru čempionu. Viņš ir startējis vairākās lieliskās Lielbritānijas, Zviedrijas un Polijas spīdveja komandās, tādējādi pārstāvot visu spīdveja elites valstu klubus.

Mazliet mazāk pazīstams ir Lukaša brālis Alešs Drimls, taču arī par šī braucēja klasi nevajag šaubīties. Daugavpils spīdveja cienītājiem svešs nebūs arī Pavela Mesjonca vārds, jo Pāvels iepriekšējā sezonā pārstāvēja tieši Daugavpils klubu, pie tam bija viens no tā līderiem. Diemžēl sezonas izskaņā viņa sniegums ievērojami pasliktinājās, tādēļ klubs ar viņu līgumu nepagarināja. Pasaules junioru čempionātā Mesjoncs 2006. gadā tika pie piektās vietas, ar panākumiem startējis neskaitāmos citos turnīros.

Macejs Kucjapa ir vēl viens spīdvejists, no kura rīt mums būtu jāuzmanās. Šis pieredzējušais braucējs (34 gadi) ar individuāli iespaidīgiem sasniegumiem nav izcēlies bieži, taču viņa augstā klase netiek apšaubīta. Karjeras laikā startējis visdažādākajos klubos gan Zviedrijā, gan Polijā, gan Čehijā.

Davids Stahira ir talantīgs jauns spīdvejists, kurš junioru vecumā izcēlās ar daudziem tituliem. Šosezon startē arī Lielbritānijas klubā "Witches". Ar katru sezonu uzrāda arvien labākus rezultātus.

Noteikti būs jāuzmanās arī no zviedra Mikaela Maksa un austrālieša Kamerona Vūdvorda. Arī jaunais Davids Lamparts mēdz pārsteigt ar labu sniegumu. Jebkurā gadījumā viegli "Lokomotīvei" neklāsies.

Rīt plašāk iepazīstināsim ar "Lokomotīvi", kā arī mūsu komandas izredzēm. Atgādināsim, ka sacīkstes būs iespēja vērot arī portāla eSports.lv video tiešraidē.

Slēpts komentārs: flab3r
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja