Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Kokins: "Grigorijs Laguta ir monstrs!"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kokins: "Grigorijs Laguta ir monstrs!"
Grigorijs Laguta cīnās ar Džeisonu Krampu
Foto: SCANPIX SWEDEN

Pēc vakar izcīnītās fantastiskās uzvaras pret Tarnuvas "Unia" (48:42) sajūsmā par panākumu bijis Daugavpils "Lokomotīve" treneris Nikolajs Kokins, kurš īpaši uzslavēja Grigoriju Lagutu.

Atgādināsim, ka "Lokomotīvr" vakar savā trekā sīvā cīņā ar 48:42 tika galā ar Tarnuvas "Unia". "Unia" tas bija tikai otrais zaudējums šosezon. Lielisks mūsu komandas rindās bija Grigorijs Laguta, kurš uzvarēja visos piecos aizvadītajos braucienos, tiekot pie visiem 15 maksimāli iespējamajiem punktiem.

Komandas galvenais treneris Nikolajs Kokins bija sajūsmā par izcīnīto uzvaru: "Protams, ka cerējām. Savā trekā tā arī palikām neuzvarēti. Puiši izdarīja visu, kas bija viņu spēkos. Grigorijs Laguta ir monstrs! Arī pārējie atveda tik punktu, cik spēja. Vienīgi Artjoms Laguta varēja nobraukt labāk. Nu un arī Kjasts Puodžuks..."

Kjasts Puodžuks joprojām nespēj nobraukt puslīdz labā līmenī, tādēļ par šo jautājumu Kokinam ar bija daudz stāstāmā: "Nekādu represiju pret viņu nebūs, bet, iespējams, uz pēdējām sacīkstēm izbraukumā viņš nebrauks. Šī nedēļa būs smaga, jo visa uzmanība tiks pievērsta Latvijas "Grand Prix". Ar Puodžuks vēl runāsim, jo viņš treniņos brauca patiešām labi. Nezinu, kas ar viņu notika, iespējams, ka neizdevās noregulēt moci, vai arī bija psiholoģiska rakstura problēmas."

"Lokomotīve" jau nodrošinājusi sev vietu izslēgšanas mačos, pie tam arī vismaz ceturtā vieta jau garantēta. Nākamās un pēdējās pamatturnīra sacīkstes tiks aizvadītas svētdien, kad viesos būs jātiekas ar Grudzioncas "GTŽ".

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv

  +1 [+] [-]

, 2009-07-27 13:36, pirms 15 gadiem
un kaa notiek playoffi? kaa tiek uz augstaako liigu?

  +1 [+] [-]

, 2009-07-27 13:42, pirms 15 gadiem
Kreipāns ir vienādās domās ar Kokinu!

  +1 [+] [-]

, 2009-07-27 13:55, pirms 15 gadiem
L_2000 rakstīja: un kaa notiek playoffi? kaa tiek uz augstaako liigu?
sešas labākās komandas tiek plejoffos - 1. ar 6. vietu, 2-5, 3-4. Uzvarētājs divu sacīkšu summā tiek tālāk un viens no labākajiem zaudētājiem tiek pusfinālā, tad atkal tāda pati sistēma (2 sacīkstes) un fināla uzvarētājs automātiski tiek tālāk, zaudētājs aizvada braucienus ar Ekstralīgas 7. vietu

  +1 [+] [-]

, 2009-07-27 15:27, pirms 15 gadiem
Jā vakar bij super gonka!,bet par to play off...man likās ka 1. ar 6. vietu, 2-5, 3-4-un tiek punkti skaititi talāk pirmā automātiski,bet otrā ar ekstraligas 7.

     [+] [-]

, 2009-07-27 15:41, pirms 15 gadiem
Nauris Mackevičs rakstīja: sešas labākās komandas tiek plejoffos - 1. ar 6. vietu, 2-5, 3-4. Uzvarētājs divu sacīkšu summā tiek tālāk un viens no labākajiem zaudētājiem tiek pusfinālā, tad atkal tāda pati sistēma (2 sacīkstes) un fināla uzvarētājs automātiski tiek tālāk, zaudētājs aizvada braucienus ar Ekstralīgas 7. vietu
paldies

     [+] [-]

, 2009-07-27 19:13, pirms 15 gadiem
Katrā ziņā musējie uz Ekstralīgu nedosies, tas jau sen teikts, pat ja tiktu. Pamatojums vienkāršs, uz Ekstralīgu mums nepietiks naudas, pie tam stipri nepietiks. Arī poļi baigi skeptiski skatās uz to, ka kāds ārzemju klubs tiktu augstākajā līgā un īsti negrib to pieļaut