Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Polijas 1. spīdveja līgas klubi saņēmuši sodus

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Polijas 1. spīdveja līgas klubi saņēmuši sodus
Foto: www.latvijasspidvejs.lv

Polijas 1. spīdveja līgas klubi Ostruvas "KM" un Gņežno "Start" saņēmuši naudas sodus par atteikšanos piedalīties savstarpējās sacīkstēs, kaut arī galvenais tiesnesis lika klubu braucējiem startēt.

Jau iepriekš ziņojām, ka sacīkstes starp Ostruvas "KM" un Gņežno "Start" beidzās tā īsti nesākoties, jo abu komandu braucēji atteicās doties uz starta, jo uzskatīja, ka treks nav pietiekami labi sagatavots (lietus bija ievērojami sabojājis treku). Galvenais tiesnesis Mareks Vojačeks uzskatīja savādāk, tādējādi abām vienībām tika piešķirti zaudējumi.

Ar to viss vēl nav beidzies, jo gan abi klubi, gan to braucēji par savām (ne)darbībām būs spiesti samaksāt soda naudu. Visi braucēji sodīti ar trīs tūkstošiem zlotu, bet klubiem būs jāšķirās no 40 tūkstošiem zlotu. Interesanti, ka starp sodītajiem ir arī pazīstamais Kriss Hariss, kurš pārstāv Ostruvas "KM".

Bez soda nav izticis arī galvenais tiesnesis, kurš neesot ievērojis visus reglamenta punktus (nav ievācis komandu paskaidrojumus, kā arī pieļāvis citas kļūdas). Viņš vairs nevarēs tiesāt trīs mēnešus.

Šāds notikumu pavērsiens bijis izdevīgs Daugavpils "Lokomotīvei", kā arī citām komandām, jo neviena no šīm divām komandām pie punktiem netika ("Start" saņēma bonuspunktu par uzvaru divu sacīkšu summā, bet tas arī viss). Jau sestdien 11:00 "Lokomotīve" centīsies beidzot sacensties ar Pozņanas "PSŽ". Atgādināsim, ka lietus dēļ šīs sacensības tikušas pārceltas jau trīs reizes.

Polijas 1. spīdveja līga:

VietaKomandaSacīkstesPunkti
1.Unia Tarnów ŻSSA1227
2.Marma Stal Rzeszów1215
3.Start Gniezno1213
4.SK Lokomotīve1113
5.RKM ROW Rybnik1212
6.PSŻ Poznań1112
7.GTŻ Grudziądz1211
8.KM Ostrów Wlkp.128

Izmantotie resursi:
sportowefakty.pl

  -1 [+] [-]

, 2009-07-25 01:06, pirms 15 gadiem
agraak taads spiidvejs pat nebija zinaams man, bet patiesiibaa ir tiiri aizraujoss

  -1 [+] [-]

, 2009-07-25 11:27, pirms 15 gadiem
сегодня локо побеждает с бонусом и выходит на чистое второе место....