Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Spīdveja sacensības atkal pārceltas

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Spīdveja sacensības atkal pārceltas
Tā izskatās Daugavpils treka apkārtne lietus laikā
Foto: Viktors Sarvuta, eSports.lv

Polijas 1. spīdveja līgas kārtējās sacīkstes starp Daugavpils "Lokomotīve" un Pozņanas "PSŽ" atkal pārceltas nelabvēlīgo laikapstākļu dēļ. Nav zināms, kad tiks aizvadītas šīs sacensības.

Jau iepriekš ziņojām, ka vakar bija jānotiek Polijas 1. spīdveja līgas sacīkstēm starp Daugavpils "Lokomotīve" un Pozņanas "PSŽ" komandām, taču spēcīgā lietus dēļ starts tika pārcelts uz šodienu. Diemžēl laiks arī šodien nebija labāks. Kaut arī lietus lija tikai epizodiski, praktiski visu dienu Daugavpilī bija apmācies, tādēļ lielu cerību uz to, ka sacensības notiks, nebija.

Lai arī šobrīd laiks Daugavpilī ir diezgan labs, treku nav reāli sagatavot līdz sacensību sākumam, tādēļ arī šodien Daugavpils "Lokomotīve" uz starta nedosies. Nav zināms, kad šīs sacīkstes beidzot tiks aizvadītas, jo tas tiks paziņots vēlāk.

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-20 17:13, pirms 15 gadiem
te gan nelīst.