Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" šodien centīsies izcīnīt svarīgus punktus

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīve" šodien centīsies izcīnīt svarīgus punktus
Maksims Bogdanovs un Romāns Považnijs
Foto: Viktors Sarvuta, eSports.lv

Šodien Polijas 1. spīdveja līgā Daugavpils "Lokomotīve" savā trekā tiksies ar Pozņanas "PSŽ". Bija paredzēts, ka sacīkstes notiks jau vakar, taču nelabvēlīgo laikapstākļu dēļ tās tika pārcelts.

Pēdējā laikā spīdveja cienītājiem diezgan daudz nākas mainīt savus plānus, jo sacensību norisi kavē nelabvēlīgie laikapstākļi. Nedēļas nogalē tika mainīts spīdveja pasaules kausa izcīņas fināla norises laiks, bet tagad tas pats noticis arī ar kārtējo Polijas 1. spīdveja līgas sacensībām.

Vakar Daugavpilī uz vakarpusi sākās pamatīgs lietus, tādēļ tiesneši nolēma, ka braucējiem šādos apstākļos braukt būtu bīstami. Sacensības tika pārceltas uz šodienu. Ja nekas nemainīsies, starts tiks dots 17:30. Izmaiņas gan ir iespējamas, jo arī šodien laiks Daugavpilī ne tuvu nav tas labākais, pie tam laiku pa laikam sāk līt stiprs lietus.

Ja tomēr nekādu pārmaiņu nebūs, Daugavpils "Lokomotīve" sacentīsies ar Pozņanas "PSŽ", kas ir viens no galvenajiem komandas konkurentiem. Izbraukumā zaudējām ar 15 punktiem, tādēļ būtu vēlams šodien uzvarēt ar vismaz tikpat lielu pārsvaru, kas ļaus iegūt uzreiz trīs punktus turnīra tabulā. Mūsu komandai šodien nāksies iztikt bez Romāna Považnija, kurš neveiksmīgi nostartēja spīdveja pasaules kausa izcīņā, toties ierindā būs Grigorijs Laguta.

Vakar bija paredzēts aizvadīt vēl trīs Polijas 1. līgas sacīkstes, taču notika tikai viena, kurā "Unia" ar 68:23 sagrāva "RKM". "GTŽ" un "Marma" savā starpā tiksies 22. jūlijā, bet interesants atgadījums notika Ostruvā, kur savā starpā jāsacenšas bija vietējam "KM" un "Start". Neviena no komandām uz starta nedevās, jo uzskatīja, ka treks nelabvēlīgo laikapstākļu dēļ bija slikti sagatavots, taču galvenais tiesnesis uzskatīja, ka viss ir kārtībā. Abām komandām tika piespriests tehniskais zaudējums.

Polijas 1. spīdveja līga:

VietaKomandaSacīkstesPunkti
1.Unia Tarnów ŻSSA1227
2.Marma Stal Rzeszów1115
3.SK Lokomotīve1113
4.Start Gniezno1212
5.RKM ROW Rybnik1212
6.PSŻ Poznań1112
7.KM Ostrów Wlkp.128
8.GTŻ Grudziądz118

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv

     [+] [-]

, 2009-07-20 14:56, pirms 15 gadiem
Lai veicas!!!!!!!!!!