Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Puodžuks trešais komermačos Vācijā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Puodžuks trešais komermačos Vācijā
Kjasts Puodžuks
Foto: Viktors Sarvuta, eSports.lv

Latvijas spīdvejists Kjasts Puodžuks veiksmīgi nostartējis komermačos Vācijas pilsētā Berlīnē, kur ieņēmis trešo vietu gan individuālajā vērtējumā, gan pāru sacīkstēs.

Kjasta starts Berlīnē palika nepamanīts praktiski visiem spīdveja līdzjutējiem, taču neizcelt to tomēr nedrīkst. Vācijā uz starta stājās vairāki vietējie, kā arī daži pazīstami Polijas braucēji. Sākumā tika aizvadītas pāru sacīkstes, kurās Kjasts startēja kopā ar Matiasu Barcu. Barcs nekāds dižais palīgs nebija, tiekot tikai pie pieciem punktiem. Kjasta rēķinā 15, kas summā deva otro vietu.

Mūsu braucējs piedalījās arī individuālajās sacīkstēs, kurās nobrauca atzīstami, piekāpjoties tikai Rafalam Okoņevskim, kā arī Manuelam Haucingeram.

Daudziem viedoklis par Puodžuku nav tas labākais pēc svētdien Polijas 1. spīdveja līgas sacīkstēm, kurās neveiksmīgi nobrauca gan Eiropas junioru čempions, gan arī "Lokomotīve". Kjasts aizvadīja trīs braucienus, visos ļoti pārliecinoši paliekot pēdējā vietā.

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv