Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" rindās startēs arī Kjasts Puodžuks

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīve" rindās startēs arī Kjasts Puodžuks
Kjasts Puodžuks
Foto: Viktors Sarvuta, eSports.lv

Jau rīt Daugavpils "Lokomotīve" Polijas 1. spīdveja līgas finālā tiksies ar Tarnuvas "Unia". Kļuvuši zināmi sastāvi rītdienas sacīkstei. Daugavpils komandas rindās pieteikts arī Kjasts Puodžuks, bet nestartēs Jevgēņijs Karavackis.

Daugavpils "Lokomotīve" šosezon pārsteigusi daudzus, negaidīti tiekot līdz Polijas 1. spīdveja līgas finālam, kas komandu pietuvinājis ļoti tuvu iekļūšanai Polijas Ekstralīgā. Daudz plašāk par rītdienas pirmo finālu, kas sāksies plkst. 15:00, ziņosim rīt, bet jau tagad iepazīstināsim ar komandu sastāviem.

Visvairāk mūs interesē to astoņu braucēji vārdi, kuri pārstāvēs Daugavpils, kā arī visas Latvijas spīdveja godu. Priecē, ka ierindā būs vienības galvenie vilcējspēki - Maksims Bogdanovs un Grigorijs Laguta, bet nozīmīgu artavu panākumiem varētu dot arī Romāns Považnijs, Artjoms Laguta un Andrejs Koroļovs. Stabilu un spožu sniegumu diezin vai kāds sagaida no Vjačeslava Girucka un Leonīda Pauras. Pieteikumā ir atrodams arī Kjasts Puodžuks vārds, kas daudziem sagādājis zināmu pārsteigumu, jo Kjasts sezonas izskaņā praktiski nav braucis. Viņa iekļaušana sastāvā gan vairāk saistīta ar Jevgēņija Karavacka nelielo savainojumu.

"Unia" rindās startēs abas spožākās vienības zvaigznes - Bjarne Pedersens un Sebastians Ulameks. Arī citu spīdvejisti uzvārdi nav sveši spīdveja pasaulei, jo dalībnieku vidū būs tādi vīri kā Janušs Kolodzejs, Pjotrs Šviderskis, Patriks Hougārds. Daudz mazāka loma būs Simonam Kelbasam un Jesperam Monbergam, bet arī no viņiem varam sagaidīt kādu labu braucienu, īpaši jau no Monberga.

Sacīkstes Daugavpilī sāksies rīt plkst. 15:00, bet atbildes mači tiks aizvadīti 27. septembrī Tarnuvā.

Izmantotie resursi:
sportowefakty.pl

  +1 [+] [-]

, 2009-09-12 21:54, pirms 15 gadiem
Sveicinati ! Cersesim a maina bus pareiza ! Zel ka tikai nerada tiesraides televizija ! Tas tacu tads skatams sports .