Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Daugavpils kaujas gatavībā uzņemt junioru finālu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Daugavpils kaujas gatavībā uzņemt junioru finālu
Vjačeslavs Giruckis, Maksims Bogdanovs un Vadims Tarasenko
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Arvien straujākiem soļiem tuvojas pasaules junioru čempionāta fināla otrais posms, kurš sestdien norisināsies Daugavpilī. Sacensību organizatori arvien aktīvāk gatavojas gaidāmajam pasākumam.

Jau ilgāku laiku ļoti rūpīgi tiek gatavots Daugavpils treks, kuram vairākkārt uzbērta jauna seguma kārta. Šodien mūsu spīdvejisti aizvadīja treniņu, un ļoti atzinīgi izteicās par seguma kvalitāti, izsakot cerību, ka treks būs tāds pats arī sestdienas mačos. Jau no piektdienas visi interesenti varēs iegādāties krāsainās programiņas, kuras maksās vienu latu. Tajā pašā laikā biļetes uz finālu pērk arvien straujākiem tempiem, piemēram, biļetes uz C un D sektoriem praktiski vairs nav pieejamas, tādēļ ieteiktu visiem pasteigties ar ieejas talonu iegādi.

Kopējais sestdienas sacīkstes balvu fonds sastādīs 13 tūkstošus latu, kurus jānodrošina sacensību rīkotājiem. Starp citu, pasaules čempionāta sponsoru lomu uzņēmušies uzņēmumi „Tele2”, „Latvijas dzelzceļš”, „Крыница», kā arī Daugavpils Dome.

Vita Sirica, Tele2 sabiedrisko attiecību vadītāja: “Spīdvejs ir ļoti populārs, varētu pat teikt “nacionālais”, sporta veids Daugavpilī. Arī šī gada spīdveja "Grand Prix" posms pilsētā pulcēs daudz līdzjutēju. Tā kā Tele2 pakalpojumus ir izvēlējušies ļoti daudz Daugavpils iedzīvotāju, mēs labprāt atbalstām vienu no ievērojamākajiem pasākumiem pilsētā un priecājamies, ka varam sniegt savu ieguldījumu, lai šādas starptautiskas sacensības varētu notikt Latvijā.”

Jaunākā informācija liecina, ka no ārzemju žurnālistiem uz Latviju pošas vien poļi, bet no citām valstīm pieteikumi līdz šim nav saņemti.

Atgādināsim, sestdienas sacīkstes varēs vērot arī televīzijas kanālā „LTV-7”. Sacensību sākums plkst. 18:00, bet maču video ierakstu televīzijā varēsiet skatīt 21:50. Pasaules junioru čempionātu translēs 37 pasaules valstīs.