Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Považnijs kļūst par Krievijas čempionu, bet brāļiem Lagutām jāsamierinās ar sudrabu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Považnijs kļūst par Krievijas čempionu, bet brāļiem Lagutām jāsamierinās ar sudrabu
Romāns Považnijs
Foto: Viktors Sarvuta, eSports.lv

Noslēdzies Krievijas spīdveja čempionāts. Par čempioniem izdevies kļūt Balakovas "Turbina", kas divu sacīkšu summā pieveica Vladivostokas "Vostok". Uzvarētāju rindās brauca Romāns Považnijs, bet zaudētāju rindās brāļi Lagutas.

Jau šo svētdien Polijas pilsētā Žešuvā tiks aizvadītas Polijas 1. spīdveja līgas pusfināla atbildes sacīkstes, kurās Daugavpils "Lokomotīve" lūkos nosargāt iekrāto 36 punktu pārsvaru. Pa to laiku Krievijas spīdveja čempionāts jau ir noslēdzies, pie tam noslēdzies ar "Lokomotīve" pārstāvja komandas triumfu.

Krievija spīdveja čempionāta finālā iekļuva Balakovas "Turbina", kuras sastāvā brauca Romāns Považnijs un Vladivostokas "Vostok", kuru pārstāvēja Artjoms un Grigorijs Lagutas. Pirmajās sacensībās ar sešu punktu pārsvaru uzvarēja "Vostok", kas viņiem deva zināmas priekšrocības, kuras gan neizdevās izmantot.

"Vostok" rindās šodien neizteiksmīgi nobrauca viens no līderiem Renats Gafurovs, taču viņš nebija vienīgais, kurš pievīla, jo arī brāļi Lagutas ar savu startu palielīties nevarēs. "Vostok" zaudēja ar 36:54, samierinoties ar Krievijas čempionāta sudraba medaļām.

Krievijas čempionu "Turbina" rindās izcilu sniegumu nodemonstrēja labi pazīstamais Emils Sajfutdinovs, kuram 14 punkti, bet vēl lielāks prieks par Romānu Považniju, kuram arī 14 punkti. "Vostok" rindās 11 punkti (sešos braucienos) Grigorijam Lagutam, bet vēl par vienu mazāk Artjomam Lagutam (pieci braucieni).

Kopumā sezona Krievijā "Lokomotīve" braucējiem jāvērtē pozitīvi, taču izšķirošajos mačos vairāk paveicās Romāna Považnija komandai. Jācer, ka viss iepriekšminētais trijnieks spēs veiksmīgi svētdien "Lokomotīve" rindās nostartēt Polijas 1. spīdveja līgas pusfinālā.

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv

  -1 [+] [-]

, 2009-09-03 23:34, pirms 15 gadiem
Bet tāpat es nesaprotu spīdveja politiku, kāpēc viens braucējs sezonas laikā pamīšus var pārstāvēt dažadus klubus? Laguta brauc Latvijā, Zviedrijā, Krievijā.

  +1 [+] [-]

, 2009-09-03 23:48, pirms 15 gadiem
naudu tak japelna maizei,tāpē un brauc!!!

     [+] [-]

, 2009-09-03 23:57, pirms 15 gadiem
Mani vairāk interesē kā viņi spēj līdz Vladivostokai turp/atpakaļ izskraidīt

     [+] [-]

, 2009-09-04 00:54, pirms 15 gadiem
tāds īsiņš virsraksts

     [+] [-]

, 2009-09-04 08:06, pirms 15 gadiem
TV PACK rakstīja: Mani vairāk interesē kā viņi spēj līdz Vladivostokai turp/atpakaļ izskraidīt
Pamēģini!

     [+] [-]

, 2009-09-04 08:36, pirms 15 gadiem
kura vieta kriepans palika