Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Tanaks un Solbergs startēs jaunajā "Monster Energy" rallija komandā?

Juris Grīns
Juris Grīns

Eiropas rallija medijos šajā nedēļas nogalē parādījusies informācija, ka Ots Tanaks un Olivers Solbergs nākamajā WRC sezonā varētu apvienoties jaunā komandā un startēt ar "Ford Puma Rally1" mašīnām, kas tiktu īrētas no "M-Sport" rūpnīcas.

“Scratch Magazine”, kā arī citi avoti vēsta, ka jaunā WRC komanda startēs ar enerģijas dzērienu ražotāja “Monster Energy” atbalstu. Šis uzņēmums jau sponsorē Solbergu, kamēr Tanaks ir viens no retajiem pilotiem čempionātā, kuram nav sadarbība ar “Red Bull”, līdz ar to “Monster Energy” viņu labprāt ņemtu savā paspārnē.

Komandas koordinatori būtu divas rallija pasaulē labi zināmas personības – Kens Bloks un Peters Solbergs, kuriem jau līdz šim bijusi cieša sadarbība ar “Monster Energy”. Šobrīd vēl nav skaidri zināms, vai šī komanda būs pilnībā privāta vai arī kļūs par daļu no “M-Sport” struktūras.

Šobrīd vēl “M-Sport Ford” rallija komanda nav paziņojusi sastāvu 2023. gada sezonai, bet kā iespējamie tās piloti jau iepriekš minēti gan Tanaks, gan Solbergs.

Kā vēsta “Scratch Magazine”, reālākā ir varbūtība, ka šī varētu būt jauna privātā komanda. Par īrēto mašīnu uzturēšanu, iespējams, rūpēsies Tanakam un bijušajam WRC braucējam Marko Martinam piederošā komanda “RedGrey”. Šosezon tā pārraudzīja “Hyundai” rūpnīcas komandas spēkratus WRC2 klasē.

Izmantotie resursi:
4rati.lv

     [+] [-]

, 2022-11-20 09:00, pirms gada
Nice , tikai par.

     [+] [-]

, 2022-11-20 09:20, pirms gada
Prieks par jaunām vēsmām rallija čempī. Varētu kāds autoražotājs atgriezties. Tas būtu vēl labāk.