Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Bijušais rallija braucējs atklāj iespaidīgo ''VW'' rallija komandas budžetu

Bijušais rallija braucējs atklāj iespaidīgo ''VW'' rallija komandas budžetu
Sebastjēns Ožjē
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais poļu rallija braucējs Mihals Koščuško atklājis, ka ''Volkswagen'' komandas budžets esot no 90 – 100 miljoniem eiro, kamēr WRC čempions Sebastjans Ožjē pērn esot nopelnījis 7,7 miljonus eiro.

Poļu rallija braucējs Mihals Koščuško WRC rallijā vairs nebrauc. Pēdējo sezonu viņš aizvadīja 2013.gadā, kad toreiz tika gūts savainojums, kas liedzis sportistam turpināt karjeru. Taču nekur tālu viņš no rallija nav aizgājis un ir lietas kursā par daudzām rallija lietām.

Kādā no intervijām polis atzina, ka VW komandas budžets ir no 90 – 100 miljoniem eiro. Tikmēr franču portāls lequipe.fr atklājis, ka WRC čempiona Sebastjana Ožjē alga pērn esot bijusi 7,7 miljoni eiro, kas viņu ierindoja starp Top 10 labāk atalgotajiem franču sportistiem 2015.gadā. Līderis pērn ar 19,9 miljonu eiro lielu algu bija Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Tonijs Pārkers.

''Tā runā, ka ''Volkswagen Motorsport'' budžets esot no 90 – 100 miljoniem eiro. Tā ir milzīga summa. Domāju, ka par tādu naudu var uzturēt Top klases futbola komandu. Piemēram, pagājušajā gadā Roberta Kubicas budžets, kurš brauca ar savu privāto komandu, bija līdz četriem miljoniem eiro. Protams, trasē nesacenšas nauda vai servisa mašīnas, taču visi redz un saprot, ka tam, kuram vairāk naudas, tas atspoguļojas rezultātos,” saka Koščuško.

Izmantotie resursi:
Rally.ua - Все о ралли в Украине и мире

     [+] [-]

, 2016-04-11 16:15, pirms 9 gadiem
Kuibca lai iemācas trasē noturēties!

     [+] [-]

, 2016-04-11 16:35, pirms 9 gadiem
20 miljoni gadā ir Francijas sporta lielākā alga?