Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

"Hyundai" rallija komandu grūtā laikā negaidīti pamet tās vadītājs

Juris Grīns
Juris Grīns

"Hyundai" rallija komandu grūtā laikā negaidīti pamet tās vadītājs
Andreā Adamo. Foto: Hyundai Motorsport

Par atkāpšanos no sava amata negaidīti paziņojis “Hyundai Motorsport” rūpnīcas rallija komandas vadītājs Andreā Adamo.

Komandai Adamo pievienojās 2015. gadā, sākotnēji vadot klientu apkalpošanas nodaļu, bet kopš 2019. gada jau bija “Hyundai Motorsport” vadītājs, toreiz stājoties Mišela Nandana vietā.

Adamo vadībā “Hyundai” izdevās uzvarēt 2019. un 2020. gada pasaules rallija čempionātā komandu ieskaitē, kā arī viņš kļuva pazīstams kā harizmātiska un atklātu valodu runājoša personība.

Pagaidām Adamo pienākumu pildīšanu pārņēmis “Hyundai” prezidents Skots Nohs, turklāt tas noticis grūtā laikā, jo noprotams, ka WRC komanda atpaliek testu programmas izpildes plāna īstenošanā. Situāciju vēl vairāk apgrūtināja Tjerī Noivila smaga avārija pagājušajā nedēļā testos Francijā, pēc kā gan pilots, gan stūrmanis Martijns Videdžs pat nokļuva slimnīcā. Šobrīd viņi jau izrakstīti un devušies mājās.

Par lēmumu aiziet no komandas Adamo min personiskus iemeslus un atklāj, ka vienošanās panākta mutiski.

Izmantotie resursi:
4rati - 4rati