Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Rovanpera WRC posmā Somijā bīstami tuvojas Tanakam

Juris Grīns
Juris Grīns

Rovanpera WRC posmā Somijā bīstami tuvojas Tanakam
Kalle Rovanpera. Foto: ewrc.cz

Pasaules rallija čempionāta (WRC) astotajā posmā Somijā sestdienas ātrumposmos dominējošu sniegumu demonstrēja sezonas līdera Kalles Rovanperas ekipāža, kas šobrīd bīstami pietuvojusies Otam Tanakam.

Rallija priekšpēdējā dienā tika aizvadīti astoņi ātrumposmi. Tanaks dienu sāka atrodoties tikai nepilnas četras sekundes priekšā Esapekam Lapi, taču šis viņa sāncensis šodienas laikā krietni zaudēja laiku un atkritis uz trešo vietu. Mājinieks ir 35 sekundes aizmugurē.

Toties Rovanpera, kuram vakar daudz laika neizdevīgās starta pozīcijas dēļ, šodien bija ārkārtīgi ātrs, uzvarot sešos ātrumposmos, bet divos ieņemot otro vietu. Rezultātā viņš pietuvojies Tanakam līdz astoņām sekundēm un atlikušo četru ātrumposmu laikā, kas tiks veikti svētdien, saglabā ļoti labas izredzes uzvarēt.

Kļūdas dēļ izstāšanos piedzīvoja Kreigs Brīns, kurš pirms tam saglabāja izredzes pacīnīties par pjedestālu.

WRC2 ieskaitē tikmēr saasinājusies cīņa par uzvaru. Tēmu Suninens aizvien ir līderis, bet Emils Lindholms deficītu samazinājis līdz desmit sekundēm. Miko Heikile, kurš pēc piektdienas notikumiem bija trešais, šodien avarēja. Tagad uz trešo vietu pacēlies igaunis Egons Kaurs, līderim gan zaudējot daudz – vairāk par pusotru minūti.

Rezultāti: https://www.ewrc-results.com/result...

     [+] [-]

, 2022-08-06 23:12, pirms 2 gadiem
Igaunijā? wtf?