Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Velsas rallija braucējs: ''Man ļoti patīk braukt Latvijā''

Velsas rallija braucējs: ''Man ļoti patīk braukt Latvijā''
Ožjans Praiss
Foto: www.osianprycerallying.webs.com

Velsietis Ožjans Praiss, kurš rallijā startē ar Latvijas Automobiļu federācijas izsniegtu sportista licenci, atzinis, ka viņš ar nepacietību gaida, kad atkal varēs braukt Latvijas rallijā.

Britu rallija pilots Toms Keivs, kurš arī rallijā startē ar Latvijas Automobiļu federācijas izsniegtu sportista licenci, nesen Beļģijā izcīnīja trešo vietu absolūtajā ieskaitē ''Rallye de la Haute Senne''. Atgādināsim, ka pirms neilga laika Keivs regulāri startēja Latvijas rallijos, bet nesen sportists noslēdza vienošanos ar ''Proton'' komandu. Tagad pilota rīcībā ir ''Proton Satria Neo Super2000'' automašīna un viņš brauc vienā komandā ar tādiem rallija braucējiem kā Krisu Atkinsonu un Alisteru Makreju.

Taču Keivs nav vienīgais ārvalstu pilots, kurš rallijā brauc ar Latvijas Automobiļu federācijas izsniegto sportista licenci. Tāds ir arī Praiss, kurš jau šajā nedēļas nogalē startēs Latgales rallijā. Pirmo reizi Praiss Latvijas rallijā sāka braukt, kad viņam bija tikai 16 gadi, un šobrīd sportists jau ir progresējis un uzrāda labus rezultātus.

''Esmu priecīgs, ka atkal varēšu braukt Latvijā,'' saka Praiss. ''Man tiešām patīk šeit braukt. Lielbritānijā rallijā braucu izmantojot sacensību organizatoru trases pierakstus, kas nozīmē to, ka tiem nevaru pilnībā uzticēties. Šajā brīvdienās Latgales rallijā mēs paši varēsim veikt pierakstus, tāpēc ar nepacietību gaidu, kad varēšu atkal šeit braukt.''

Šogad jau Praiss ir braucis Latvijā un rallijā ''Sarma 2010'' pilots, braucot ar ''Ford Fiesta ST'' automašīnu, absolūtajā kopvērtējumā izcīnīja 32. vietu, bet 2WD klasē palika 12. vietā.

Izmantotie resursi:
rallybuzz.com