Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Klāt jaunais kalendārs ''Rallijs Latvijā''

Noslēgusies autosporta sezona Latvijā. Kamēr līdzjutēji un eksperti pārspriež aizvadītā gada sacensību spilgtākos mirkļus, tikmēr pieredzējušie fotogrāfi Raimonds Volonts un Jānis Asaris piedāvā jums atskatīties uz notikumiem bagāto 2011.gada Latvijas rallija sezonu.

Šogad tika aizvadīts neierasti garš rallija gads - septiņi ralliji. Sportisti apceļoja Latviju no viena gala līdz otram, paviesojoties arī Lietuvas ziemā, Utenā. Sacensības norisinājušās gleznainos mūsu zemes novados, ko centušies fotogrāfijās atspoguļot pieredzējušie fotogrāfi Raimonds Volonts un Jānis Asaris.

Fotogrāfijās atspoguļota cīņa par sekundēm, ceļa un laika apstākļiem. Raimonds un Jānis mācējuši ieraudzīt Latvijas ainavas skaistumu un dramatiskas sportiskās cīņas spilgtākos mirkļus. Līdzjutēji fotogrāfijās redzēs daudzus no saviem favorītiem. Uz kalendāra galvenā vāka redzama viena no Latvijas ātrākajām un atraktīvākajām ekipāžām - Jānis Vorobjovs/Guntars Zicāns, kuri ''ielec” 2012 gadā cīņā par čempiona titulu.

Tāpat dažādos kalendāra mēnešos būs redzamas Mārtiņa Sviļa, Ivo Ķilpja, Zinta Mezīša un citas ekipāžas. Kā jau ierasts, līdzjutēju ērtībām kalendārā ir arī norādīti Pasaules, Latvijas rallija un rallijsprinta čempionātu norises datumi. Kalendārs ''Rallijs Latvijā'' pie pircējiem dosies jau 11. reizi. Gribētāji kalendāru var iegādāties DUS Statoil, Narvesen, Sky, Prisma un citās lielākajās tirdzniecības vietās.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Grīnhofs

     [+] [-]

, 2011-12-15 19:18, pirms 12 gadiem
Cena???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja