Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

"Misstiano Penaldo": BBC izpelnās pārmetumus par Ronaldu apzīmējumu

Rolands Eliņš

"Misstiano Penaldo": BBC izpelnās pārmetumus par Ronaldu apzīmējumu
Krištianu Ronaldu. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Britu raidsabiedrības BBC Portugāles-Slovēnijas spēles apskatā brīdī, kad tika rādīti kadri ar Krištianu Ronaldu nerealizēto 11 metru soda sitienu, ekrāna stūrī parādījās uzraksts "Misstiano Penaldo" - vārdu spēle, izmantojot Ronaldu vārdu un angļu vārdu "miss" (netrāpīt).

Portugāles izlase pieveica Slovēniju pēcspēles sitienu sērijā, kurā Krištianu Ronaldu savu iespēju realizēja. Taču spēles laikā Ronaldu izpildīto 11 metru soda sitienu atvairīja slovēņu vārtsargs Jans Oblaks, un papildlaiks tā arī noslēdzās ar 0:0.

Lielbritānijā šīs spēles tiešraidi piedāvāja "BBC One" kanāls, kurā šīs epizodes atkārtojumā parādījās titrs ar vārdiem "Misstiano Penaldo".

Par šo asprātību sajūsmā nebija Anglijas izlases bijušais futbolists Džons Terijs, kurš ar ekrānšāviņu dalījās "Instagram" un to aprakstīja ar vārdiem "BBC, tas ir apkaunojuši".

Taču bijušais BBC žurnālists Dens Vokers publiski aizstāvēja savu bijušo darba vietu, norādot, ka tā bijusi perfekta vārdu spēle šim momentam.

Noderīgas lietas:

EURO 2024 jaunumi
EURO 2024 kalendārs un rezultāti
EURO 2024 turnīra tabulas
LIDL prognožu spēle
Baudi EURO 2024 spēles lielākajā sporta bārā Latvijā - O'LEARYS

  +1 [+] [-]

, 2024-07-02 18:27, aizvakar
Penaldo arī Āfrikā ir un būs Penaldo

     [+] [-]

, 2024-07-03 10:06, vakar
Kad Keins pret Frakciju neielika pendeli arī šitā ķengājās? Diez vai...

     [+] [-]

, 2024-07-03 12:53, vakar
Perfekts apzīmejums!