Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Potenciālais Sautgeita aizvietotājs Poters gatavs jaunam izaicinājumam

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Potenciālais Sautgeita aizvietotājs Poters gatavs jaunam izaicinājumam
Greiems Poters. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Bijušais Londonas ''Chelsea'' galvenais treneris Greiems Poters atzinis, ka esot gatavs atgriezties trenera arodā. Viņš šobrīd tiekot saukts par vienu no galvenajiem kandidātiem kļūšanā par nākamo Anglijas izlases treneri.

Viens no Anglijas futbola izlases trenera kandidātiem Greiems Poters atzinis, ka ir gatavs jaunam izaicinājumam. Viņš nav strādājis kopš 2023. gada aprīļa, kad viņu no amata atlaida Londonas ''Chelsea''.

''Šobrīd atrodos labā vietā. Esmu priecīgs un gatavs jaunam izaicinājumam. Man ir bijis vērtīgs pārtraukums. Bija svarīgi paņemt pārtraukumu, atskatīties un atgūt enerģiju. Ir bijis patīkami paskatīties uz citām lietām, citiem sporta veidiem, citām komandām un vietām. Jūtos gatavs un ļoti saviļņots būt atpakaļ, kad parādīsies pareizā iespēja,'' viņš pauda.

Pēc zaudējuma Eiropas čempionāta finālā no Anglijas trenera amata atkāpās Gerets Sautgeits un pēc bukmeikeru prognozēm tieši Poters ir galvenais kandidāts viņa aizvietošanā. ''Viņš paveicis lielisku darbu. Nez vai ir kāds vairāk cienīts Anglijas futbolā kā viņš.''

Astoņu gadu laikā ar Anglijas izlasi Sautgeits ar to divas reizes aizkļuva līdz Eiropas čempionāta finālam, bet reizi arī līdz Pasaules kausa pusifnālam.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...