Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

''Citroen'' rallija komandas boss: ''Šobrīd neesmu runājis ar Ožjē, tāpēc viss ir viņa rokās''

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

''Citroen'' rallija komandas boss: ''Šobrīd neesmu runājis ar Ožjē, tāpēc viss ir viņa rokās''
Sebastjēns Ožjē
Foto: wrc.com

''Citroen'' komandas šefs Īvs Meitons intervijā portālam autosport.com atzina, ka viņa komandas sastāvs 2017.gadam ir nokomplektēts, taču, ja viņam zvanīs četrkārtējais WRC čempions Sebastjans Ožjē, viņš noteikti aprunāsies ar viņu.

Jau vēstījām, ka VW komanda oficiāli paziņoja, ka tā 2017.gadā pasaules rallija čempionātā (WRC) nestartēs. Līdz ar šo lēmumu bez darba palikuši Sebastjans Ožjē, Jari-Mati Latvala un Andreas Mikelsens.

Šobrīd ''Citroen'' komanda ir nokomplektējusi savu sastāvu 2017.gadam. Šīs franču vienības sastāvā brauks Kriss Mīke, Kreigs Brīns un Stefans Lefebrs.

''Mums ir nokomplektēts braucēju sastāvs nākamajam gadam,” portālā autosport.com saka Īvs Meitons. ''Taču, ja man zvanīs Ožjē, es viņam atbildēšu un mēs parunāsim. Šobrīd nevar būt runas par mūsu komandas braucēju maiņu, taču, kad tirgū ir pieejams četrkārtējais WRC čempions, tad tas izklausās interesanti. Taču šobrīd neesmu runājis ar Ožjē, tāpēc viss ir viņa rokās.''

Uz jautājumu, vai Meitons runās arī ar Mikelsenu un Latvalu, ''Citroen'' vadītājs atzina, ka ''nesaku, ka es neatbildēšu uz viņa zvaniem. Protams, ka pacelšu telefona klausuli un mēs parunāsim, jo esmu pieklājīgs, taču stāsts ir pavisam cits – viņi nav franči un viņi nav izcīnījuši čempiontitulu,” tā Meitons.

Atgādināsim, ka Ožjē ''Citroen'' rūpnīcas komandā startēja no 2009.gada līdz 2012.gadam.

Izmantotie resursi:
Autosport