Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

"Citroen" Korsikas rallijā startēs ar trim jaunajiem modeļiem

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

"Citroen" Korsikas rallijā startēs ar trim jaunajiem modeļiem
Kriss Mīke
Foto: No sportista personīgā arhīva

''Citroen'' komanda paziņojusi, ka pasaules rallija čempionātā (WRC) Korsikas posmā uz starta izies trīs jaunās ''Citroen C3 WRC'' automašīnas.

Sezonas pirmajos divos WRC posmos, kas notika Montekarlo un Zviedrijā, Kriss Mīke bija vienīgais ''Citroen'' pilots, kurš pilotēja jauno WRC modeli. Tikmēr Kreigs Brīns un Stefans Lefebrs ar jauno modeli katrs brauca pa vienai reizei - Stefans Lefebrs ar jauno modeli brauca Montekarlo rallijā, bet Kreigs Brīns - Zviedrijā. Nākamās nedēļas nogalē Meksikas WRC rallijā ar jauno ''Citroen'' brauks Mīke un Lefebrs.

Tagad noskaidrojies, ka Korsikas rallijā, kas notiks pēc Meksikas posmu, pirmo reizi uz starta izies trīs jaunās ''Citroen C3 WRC'' automašīnas. Pēc tam Argentīnas rallijā ''Citroen'' uz starta atkal izies ar diviem jaunajiem modeļiem, bet pēc Argentīnas posma visos atlikušajos rallijos mēs visus trīs ''Citroen'' pilotus darbībā redzēsim ar jaunajiem auto.

Kopvērtējumā pēc diviem posmiem labākais no ''Citroen'' braucējiem ir Brīns, kurš abos rallijos ar izcīnīto piekto vietu ir sakrājis 20 punktus, kas viņam dod piekto vietu.

Izmantotie resursi:
WRC.com® |Official Website FIA World Rally...