Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

WRC pilots Ostbergs nākamsezon varētu startēt Pasaules rallijkrosa čempionātā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

WRC pilots Ostbergs nākamsezon varētu startēt Pasaules rallijkrosa čempionātā
Mads Ostbergs
Foto: @planetemarcus

Norvēģu rallija braucējs Mads Ostbergs vēl nav atklājis savus nākamās sezonas plānus. Viens no variantiem, kur Ostbergs varētu turpināt karjeru, ir Pasaules rallijkrosa čempionātā.

Šogad Ostbergs ar jauno ''Ford Fiesta WRC '17'' startēja privātajā ''One Bet Jipocar'' rallija komandā. Pavisam kopā Mads startēja deviņos WRC posmos, kur labākais rezultāts tika uzrādīts Spānijas WRC (piektā vieta).

Nesen sportists pārdošanā izlika savu ''Ford Fiesta WRC 2017'' automašīnu, par to prasot apmēram 580 000 eiro.

Sportista tēvs Mortens Ostbergs atklājis, ka Madsam ir vairāki varianti, kur turpināt savu karjeru. Pastāv iespēja, ka arī nākamsezon Ostbergu redzēsim WRC, kur viņš varētu aizvadīt pilnu sezonu ar WRC auto. Tāpat esot variants aizvadīt kombinētu sezonu, kas sastāvētu no startiem WRC, WRC2 un rallijkrosā. Tāpat tiek izskatīta iespēja aizvadīt pilnu sezonu Pasaules rallijkrosa čempionātā.

Mortens atzina, ka 30 gadus vecais pilots savus plānus paziņos jau tuvākajā laikā

Izmantotie resursi:
rallysportmag.com