Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2954, Did:0, useCase: 3

Jonass: "Šīs bijušas divas droši vien smagākās un sāpīgākās dienas manā dzīvē"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Jonass: "Šīs bijušas divas droši vien smagākās un sāpīgākās dienas manā dzīvē"
Pauls Jonass. Foto: mxgp.com

Svētdien traumējošu kritienu Vācijas MXGP posmā piedzīvoja Latvijas labākais motokrosa braucējs Pauls Jonass. 27 gadus vecais sportists sociālo tīklu ierakstā paudis, ka aizvadītās divas dienas droši vien bijušas smagākās un sāpīgākās mūžā, bet ar to nekas nav beidzies.

"Šīs divas dienas droši vien bijušas smagākās un sāpīgākās manā dzīvē, tas ir svētdienas kritiena iznākums. Halles slimnīcā viņi vakar no rīta veica operāciju manam labās rokas pleca kaulam. Tagad esmu ceļā uz Herentālu, lai izvērtētu traumas visas radītās sekas," raksta Pauls Jonass, pateicoties par atbalstu un solot informēt arī turpinājumā.

Jonass svētdien piedzīvoja smagu kritienu jau pašā sacensību startā. Motobraucēja menedžeris Kristers Serģis norādīja, ka paies vairāki mēneši, līdz Jonass varēs atgriezties trasē. Tikmēr viņa pārstāvētās komandas īpašnieks paudis pārliecību, ka trasē esošo mediķu lēmumi Jonasa situāciju pasliktinājuši, traumu padarot vēl nopietnāku.

Jonass traumā iedzīvojās nedēļu pirms Latvijas posma, kas svētdien notiks Ķeguma trasē. Sezonas kopvērtējumā Jonass pirms Vācijas posma bija piektais.

  +4 [+] [-]

, 2024-06-04 20:03, pirms 4 nedēļām
Turās, Paul, drīzu atgriešanos!

  +1 [+] [-]

, 2024-06-05 10:37, pirms 3 nedēļām
turies Paul,veseļojies,gaidam Tevi atgriežamies!

     [+] [-]

, 2024-06-05 15:51, pirms 3 nedēļām
Veselību Tev, Paul!!!