Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Tanels Leoks nodrošina iespēju aizvadīt pilnu MXGP sezonu

Juris Grīns
Juris Grīns

Tanels Leoks nodrošina iespēju aizvadīt pilnu MXGP sezonu
Tanels Leoks
Foto: alchetron.com

Pazīstamais igauņu motokrosa braucējs Tanels Leoks, kurš regulāri redzams startējot arī Latvijā, nākamgad aizvadīs pilnu sezonu MXGP pasaules čempionātā.

31 gadu vecais Leoks apstiprinājis, ka panākta vienošanās ar itāļu komandu "8biano Husqvarna Racing", kas viņam dos iespēju piedalīties visos pasaules motokrosa čempionāta posmos MXGP klasē.

Šobrīd zināms provizoriskais 2017. gada MXGP kalendārs, kurā iekķauti 19 posmi. Sezona startēs 25. februārī Katarā, bet sacensības Latvijā, Ķeguma trasē gaidāmas 7. maijā, un tas būs MXGP septītais posms.

Šosezon Leoks kļuva par Igaunijas čempionu MX1 klasē un Igaunijas vicečempionu MX2 klasē, kā arī ierindojās ceturtajā vietā Lielbritānijas čempionātā MX1 klasē.

Tāpat motokrosa veterāns paspēja piedalīties vairumā no MXGP posmiem. Sacensībās Nīderlandē, kas bija pēdējais no Eiropā notiekošajiem posmiem, Leoks divu braucienu summā izcīnīja septīto vietu. Tas ir viņa augstākais sasniegums MXGP posmos pēdējo četru gadu laikā. Kopvērtējumā MXGP klasē sezonas noslēgumā Leoks ieņēma 17. vietu.

2017. gadā Tanels Leoks aizvadīs jau 14. sezonu pasaules motokrosa čempionāta vadošajā klasē.

Izmantotie resursi:
DELFI - Värsked uudised Eestist ja välismaalt

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-09-30 19:16, pirms 8 gadiem
Jācer,ka ka arī kāds no Latvijas izņemot Paulu,nodrošinās sev vietu kādā komandā!

     [+] [-]

, 2016-09-30 19:44, pirms 8 gadiem
RealT rakstīja: Jācer,ka ka arī kāds no Latvijas izņemot Paulu,nodrošinās sev vietu kādā komandā!
Roberts Justs vecuma del MX2 nevar vairs startet,tadel ir varianti MXGP kada komanda braukt,redzes kas bus ar Matisu Karro,nu MX2 uz doto bridi varetu but divi brauceji PC...Sabulis un Jonass...redzesim,si sezona noslegsies 8.oktobri,pec tas bus zinams kas un ka...