Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Video: Kārlis Reišulis vairākas reizes apdzen sacīkšu līderi

Juris Grīns
Juris Grīns

Video: Kārlis Reišulis vairākas reizes apdzen sacīkšu līderi
Kārlis Alberts Reišulis. Foto: mxgp.com

Eiropas motokrosa čempionāta ceturtajā posmā Spānijā EMX125 klasē Jānis Mārtiņš Reišulis divu braucienu summā sasniedza trešo vietu, bet Kārlis Alberts Reišulis ierindojās piektajā pozīcijā. Piedāvājam atskatu uz abiem braucieniem. Otrajā braucienā Kārlis cīnījās par uzvaru ar komandas biedru Ivano van Erpu, vairākas reizes viņu apdzenot, taču finišējot otrajā vietā. Jānis izcīnīja trešo vietu pirmajā braucienā.

Komandas atskaite par brāļu Reišuļu veikumu Spānijā:

"EMX125 ceturto posmu Spānijā aizvadījis Jānis Mārtiņš Reišulis. Šoreiz trasē bija jācīnās ne tikai ar konkurentiem, bet arī ar lielo karstumu. Jau kvalifikācijā Jānis parādīja, ka šī trase viņam patīk, un viņš tajā jūtas labi, uzrādot absolūti labāko laiku. Pirmajā braucienā startā astotais, bet pēc pāris apļiem iekārtojās trešajā vietā un tā arī nobrauca līdz finišam. Otrajā braucienā no starta otrais un stabili turējās aiz līdera, bet piektajā aplī vienā no trases līkumiem aizķēra norobežojuma stabiņu un sekoja kritiens. Braucienu atsākot ceturtais. Tālāk jau visu braucienu notika cīņa ar čempionāta kopvērtējuma līderi par augstāku pozīciju. Jānis izturēja spiedienu un finišēja ceturtais, kas kopvērtējumā ļāva kāpt uz podiuma trešā pakāpiena."

"Kārlis Alberts Reišulis kvalifikācijā uzrādīja otro labāko laiku savā grupā. Pirmajā braucienā pagalam nepadevās starts, braucienu uzsāka 22. vietā. Pēc pāris apļiem Kārlis bija jau "Top 10". Brauciena vidū jau piektais,bet finišā tomēr vienu vietu nācās zaudēt. Otrajā braucienā starts daudz labāks - trešais. Drīz jau otrais un uzsākta cīņa par līderpozīciju. Visu turpmāko braucienu notika sīva cīņā ar līderi, vairākkārt mainoties vietām, finišā tomēr otrais. Kopvērtējumā piektā vieta."

     [+] [-]

, 2022-05-30 20:01, pirms 2 gadiem
stulbāks komentārs nav teikums....vairākas reizes apdzen līderi,bet tomēr paliek otrais...tad jau tiesneši un organizatori vainīgi...