Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Motokrosa seriāla LAMA jaunā sezona startēs Raunā

Par cik tuvojas aprīlis, tuvojas arī L.A.M.A. motokrosa sezonas atkāšana. Sniegs jau turpat visā Latvijā ir atkāpies un tas nozīmē, ka starts vasaras sezonai notiek jau 9.aprīlī Raunā. Jā - Rauna, kā jau tradīcija, ir L.A.M.A. motokrosa turnīra atklāšanas vieta, sportistiem ļoti iecienītā un jaukā trase.

Šogad L.A.M.A. turnīrā būs daži, bet ļoti pamanāmi jaunumi. Viens no tiem būs tiesnešu brigāde, kas katru sacensību būs viena un pieredzējušu tiesnešu vadībā sacensības kļūs vēl drošākas. Otra pamanāmā lieta būs dienas kārtība.

2016.gada sezonā būs tikai divas dienas kārtības, kuras netiks mainītas (V1 un V2). Respektīvi tā - katras sacensības rītā komentētājs un sekretariāts paziņos pēc kādas dienas kārtības tajā dienā vadīsimies. Dienas kārtībā būs pa laikiem atrunāti brīvo treniņu un kvalifikācijas braucienu laiki, bet finālbraucieni sāksies 11:00 slīdošā grafikā.

Protams, sacensības tiks arī translētas internetā online režīmā.

Par cik šī ir sezonas atklāšanas sacensības, lūdzam visus motobraucējus ierasties uz sacensībām laicīgi un izturēties ar sapratni par nelielajām rindām pie reģistrācijas! Visi,kas līdz šim ir iesnieguši papīrus licences saņemšanai, licenci saņems reģistratūrā veicot reģistrēšanos!

Dienaskārtība:

Reģistrācija7:00-8:30
Brīvie treniņi + kvalifikācija8:30-10:40
Sacensību atklāšana + goda aplis10:45
Pirmais starts11:00

Pagājušajā gadā par motokrosa turnīra L.A.M.A. čempioniem kļuva Andis Ūpis (16+), Uģis Andersons (26+), Andris Rožudārzs (36+), Juris Titovs (46+), Ainārs Vilciņš (2T), Haralds Rūsiņš (65cc), Elvijs Auzāns (85cc), Miķelis Pavārs (Iesācēji), Mārtiņš Muša (Retro), Ralfs Repsis (Q100), Rihards Freibergs (Q50) un Roberts Purmalis (Q50 R).


Kārlis Alberts Reišulis. Foto: LaMSF
21

Reišulis, Pumpurs un Bidzāns izcīna Latvijai desmito vietu Nāciju motokrosā

Kārlis Alberts Reišulis savos braucienos guva divpadsmito un astoto vietu, kopā ar Mairi Pumpuru un Edvardu Bidzānu izcīnot Latvijas motokrosa komandai augsto desmito vietu šī gada Nāciju kausa izcīņas sacensībās. Pirmo reizi par uzvarētājiem kļuva Austrālijas sportisti.
Jēkabs Kubuliņš. Foto: LVN Photo

Kubuliņam augstā trešā vieta "YZ bLU cRU" motokrosa Eiropas superfinālā

Kamēr vieni braucēji Lielbritānijā cīnās Nāciju motokrosā, turpat "Matterley Basin" trasē vairāki latviešu sportisti aizvadījuši "Yamaha" rūpnīcas īstenotās programmas "YZ bLU cRU" FIM Eiropas kausa superfinālu. Jēkabs Kubuliņš finišēja trešajā vietā YZ125 klasē.
Foto: LaMSF

Reišulis uzvar, Latvija caur adatas aci tiek Nāciju motokrosa A finālā

Motosportists Kārlis Alberts Reišulis guvis guvaru Lielbritānijā notiekošā Nāciju kausa izcīņas motokrosā B finālā, bet Latvijas komanda šajās sacensībās kā pēdējā nodrošināja iespēju sacensties A fināla sacīkstēs.