Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Latviju blakusvāģu "nācijās" pārstāvēs Lielbārži, Daideri un Rupeiks/Liepiņš

Juris Grīns
Juris Grīns

Latviju blakusvāģu "nācijās" pārstāvēs Lielbārži, Daideri un Rupeiks/Liepiņš
Foto: SQMXON

Latvijas komanda jau pēc mēneša startēs Eiropas Nāciju kausa izcīņā blakusvāģu motokrosā, cīņā dodoties ar divām ļoti pieredzējušām, kā arī vienu jaunu un spēcīgu ekipāžu.

Viena no ekipāžām būs brāļi Daniels un Bruno Lielbārži. Viņi šobrīd ir vienīgie latvieši, kas piedalās pasaules motokrosa čempionātā blakusvāģiem, kopvērtējumā divus posmus pirms sezonas beigām ieņemot otro vietu.

Brāļi Jānis un Lauris Daideri pasaules čempionātā savulaik arī guva labus panākumus, ieskaitot uzvaras atsevišķos posmos. 2011. gadā Daideri kļuva par pasaules vicečempioniem. Jāpiebilst, ka pagājušās nedēļas nogalē Madonā brāļi tika kronēti par šī gada Latvijas čempioniem.

Trešā ekipāža būs kādreizējie pasaules čempionāta dalībnieki Māris Rupeiks un Kaspars Liepiņš. Arī Rupeiks savulaik cīnījās par uzvarām pasaules čempionātā, tāpat ir daudzkārtējs Latvijas čempions. 2005. gadā viņš izcīnīja trešo vietu pasaules čempionāta kopvērtējumā, tolaik startējot ekipāžā ar Haraldu Kurpnieku. Liepiņš 2009. gadā kļuva par pasaules čempionu kopā ar beļģu pilotu Jorisu Hendriksu.

Nāciju kausa sacensības tiks aizvadīts 28. un 29. septembrī Čehijā, Loketas trasē.

Arī Tu vari palīdzēt izlasei, veicot ziedojumu:

Biedrība "DB SPORTS B-A Nācijas"
LV80UNLA0055003782435
SEB Banka
Mērķis: Ziedojums Blakusvāģu izlasei 2024

     [+] [-]

, 2024-08-29 00:01, pirms 3 nedēļām
Labi, ka tādi Lielbārži uzradušies, citādāk Serģim ar Rasmani būtu atkal jāsēžas blaķenē.

     [+] [-]

, 2024-09-04 15:06, pirms 2 nedēļām
Cerams zvaigznes atkal dēļ sajūga nenobrauks malā bet gan turpinās cīnīties