Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Motokrosa braucējs Sniķers paziņo jaunās sezonas ambiciozos plānus

Juris Grīns
Juris Grīns

Motokrosa braucējs Sniķers paziņo jaunās sezonas ambiciozos plānus
Arnolds Sniķers
Foto: mx4dobele.lv

"MX4 Dobele" komanda precizējusi sava vadošā sportista Arnolda Sniķera 2018. gada sezonas plānus. Ir veiksmīgi aizvadīts fiziskās sagatavošanās ziemas periods, daudzas stundas aizvadītas gan sporta zālē un peldbaseinā, gan komandas rīcībā esošajā distanču slēpošanas trasē Dobelē. Pašlaik sportists atrodas motokrosa treniņnometnē Itālijā.

Sezonu Sniķers aizvadīs ar "Yamaha" MX2 klases motociklu, informē "MX4 Dobele" komanda. Sezonas galvenās sacensības būs Vācijas "ADAC MX Master" čempionāts, kas norisināsies septiņu posmu garumā. Sportists startēs "MX Youngster" klasē, bet pirmais posms notiks 21. un 22. aprīlī.

Komanda nav aizmirsusi arī par Eiropas čempionāta sacensībām EMX250 klasē, kur kalendārā ieplānoti vismaz divi posmi, no kuriem pirmais tepat Ķegumā MXGP Latvijas "Grand Prix" ietvaros 12. un 13. maijā, kā arī Beļģijā 4. un 5. augustā Lommelas trasē.

Latvijas motokrosa čempionātā Sniķers startēs MX2 klasē. Pirmās sacensības plānotas 6. maijā Aizputē, bet pašā sezonas vidū, 1. jūlijā līdzjutējiem būs iespēja Arnoldu redzēt mājas trasē Dobelē.

"Braucu treniņus Itālijas trasēs, uz motocikla jūtos ļoti labi," stāsta Arnolds Sniķers. "Paldies trenerim Arnim Kalniņam par fiziskās sagatavotības treniņiem ziemas periodā. Paldies komandai un maniem atbalstītājiem."

Izmantotie resursi:
Jaunumi « Sākums - AutoEuro
MX 4 DOBELE

     [+] [-]

, 2018-03-28 23:09, pirms 6 gadiem
Paziņoja kalendāru, par plāniem ne vārda nebija, aizmirsa?