Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Uz 2015. gada motokrosa laureātu apbalvošanas ceremoniju aicināti arī līdzjutēji

Juris Grīns
Juris Grīns

Ar nebijušiem panākumiem starptautiskā mērogā, kā arī spraigām un notikumiem bagātām cīņām pašmāju trasēs, 2015. gada sezona ir iegājusi finiša taisnē. Ir atlicis tikai godināt labākos un pateikt paldies centīgākajiem, tādēļ turpinot ikgadējo tradīciju, jau 20. novembrī plkst. 19:00 Ogres Kultūras centrā norisināsies 2015. gada motokrosa laureātu apbalvošanas ceremonija, uz kuru aicināti gan sportisti, gan viņu līdzjutēji un atbalstītāji, kā arī mediju pārstāvji.

Pasākuma laikā sportisti saņems godalgas Latvijas čempionāta, Latvijas Kausa, Latvijas Junioru čempionāta, Klubu, Supermoto un Baltijas čempionāta vērtējumā. Ierasties pasākumā sportisti aicināti jau no plkst.: 18:00. Paralēli svinīgajai daļai balles apmeklētājus izklaidēs pazīstamā latviešu grupa „The Hobos”, bet mieloties viesi tiks aicināti pie aukstā zviedru galda.

Vietu skaits pasākumā ir daļēji ierobežots, tādēļ vēlamies lūgt sportistus un interesentus laikus pieteikties pasākumam, zvanot pa tālr. 67845851, 29441380 vai sūtot e-pastu uz "egija@lamsf.lv". Iepriekšēja pieteikšanās obligāta arī laureātiem, lai varam plānot pasākuma dalībnieku skaitu. Viesus, kuri būs pieteikušies ballei, bet dažādu iemeslu dēļ to neapmeklēs, lūdzam laikus par to paziņot.

Ņemot vērā iepriekšējo gadu rūgto pieredzi ar atnākušo skaitu un sagatavoto cienastu, šogad nedaudz pamainīta apmaksa par pasākuma apmeklējumu. Uzaicinātajiem viesiem un laureātiem līdz 12 gadiem (ieskaitot) ieeja ir bez maksas, visiem pārējiem ( t.sk. laureātiem) ar iepriekšēju pieteikšanos un apmaksu līdz 16. novembrim tie ir 10 eur. Tiem, kas izvēlēsies šo pasākumu apmeklēt pēdējā brīdī, šāda iespēja izmaksās 20 eur no personas.

Atgādinām, ka motokrosa laureātu apbalvošanas ceremonija ik gadu noris patīkamā gaisotnē, apspriežot aizvadīto sezonu un godinot šī gada labākos sportistus – tiek pasniegti kausi, medaļas un diplomi.

Tiekamies Ogrē, 2015.gada 20.novembrī!

Izmantotie resursi:
Aktuāli - LaMSF