Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Herlingss atgriežas uz motocikla un domā par startēšanu Amerikā

Juris Grīns
Juris Grīns

Herlingss atgriežas uz motocikla un domā par startēšanu Amerikā
Džefrijs Herlingss. Foto: mxgp.com

Atsaucoties uz uzticamiem avotiem, motokrosa medijs "gatedrop.com" ziņo, ka pasaules čempions Džefrijs Herlingss šonedēļ atsāk treniņus uz motocikla. Vēl gan nav izlemts, kādās sacīkstēs viņš šogad varētu piedalīties.

KTM rūpnīcas braucējs Herlingss nav ierindā kopš janvāra beigām, kad treniņa laikā Spānijā krita un traumēja pēdu. Neiztika arī bez ķirurģiskas iejaukšanās un līdz šim holandietis nav varējis trenēties braukšanā. Tiek ziņots, ka šonedēļ viņš beidzot atgriežas uz motocikla.

Herlingsam cīņa par MXGP titulu šogad iet secen, tādēļ tika ziņots, ka viņš varētu aizvadīt sezonu Amerikas čempionātā, kas startēs 28. maijā. Tagad ir skaidrs, ka, ņemot vērā visus apstākļus, nepietiks laika, lai pilnvērtīgi sagatavotos pirmajam posmam. Tomēr tas neizslēdz iespēju, ka Herlingss uz ASV dosies.

"Gatedrop.com" vēsta, ka vēl pirms tam viņš varētu aizvadīt kādu posmu pasaules čempionātā. Līdz Amerikas sezonas sākumam vēl notiks MXGP sacīkstes 8. maijā Madžiorā un 15. maijā Riolas Sardo trasē. Tādā veidā Herlingss varētu novērtēt savu gatavību.

Kā zināms, dalību pirmajos Amerikas motokrosa čempionāta posmos jau apstiprinājis MXGP karjeru beigušais Antonio Kairoli, kurš arī tur pārstāvēs KTM rūpnīcas nometni.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...