Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

MXGP posmā Ķegumā Latvija būs pāstāvēta visās klasēs

Juris Grīns
Juris Grīns

MXGP posmā Ķegumā Latvija būs pāstāvēta visās klasēs
Foto: mxgp.com

Pasaules un Eiropas motokrosa čempionātu posmā Ķegumā, kas notiks šajā nedēļas nogalē, Latvija būs pārstāvēta visās piecās klasēs.

MXGP

Pasaules čempionāta "lielajā" klasē MXGP pie starta barjeras no latviešiem stāsies "Gebben V Venrooy Kawasaki" komandas sportists Toms Macuks un Dāvis Ivanovs no pašmāju vienības "MX Moduls". Kopumā šajā klasē startam Latvijas posmā pieteikušies 39 sportisti, tostarp tādas motokrosa zvaigznes kā Antonio Kairoli, Romēns Fevrs, Bens Tauvnlijs, Maksimilians Nagls, Gotjē Polēns un daudzi citi. Igauniju pārstāvēs Tanels Leoks, Harijs Kullass un Andero Lusbo, bet Lietuvu - Arminas Jasikonis.

MX2

MX2 klasē tikmēr uz starta izies 40 sportisti, bet viens no galvenajiem favorītiem uz uzvaru būs pašmāju sportists Pauls Jonass no "Red Bull KTM Factory Racing" komandas. Tāpat "Zelta zirgs" trasē startēs "HSF Logistics Motorsport" vienības sportists Roberts Justs. Par uzvaru noteikti vēlas sacensties arī tādi spēcīgi braucēji kā šogad vēl nepārspētais Džefrijs Herlingss, Džeremijs Sīvers, Makss Anstijs un citi, bet sacensībās atgriezīsies arī ātrais Dilands Ferandiss.

EMX125, EMX250 un EMX300

Eiropas čempionāta sacensības tiks aizvadītas trīs klasēs. EMX125 ieskaitē dalībai apstiprināts 71 sportists, bet Latviju pārstāvēs Rainers Žuks, Toms Babris un Sandis Armīns Frienbergs. EMX250 klasē iespaidīgs skaits dalībnieku - 89. No latviešiem pieteikušies Tomass Šileika, Arnolds Sniķers, Kārlis Sabulis un Vairis Aļeksējevs. Visbeidzot, EMX300 klasē startēs 39 sportisti. Latvijas karoga krāsas šajā ieskaitē trasē vedīs Andris Štendenbergs.

Sacensības Ķegumā notiks šajā nedēļas nogalē, 30. aprīlī un 1. maijā.

Dalībnieku saraksts: Entry Lists for the MXGP of Latvia | MXGP

Izmantotie resursi:
Home | MXGP

  +2 [+] [-]

, 2016-04-27 16:25, pirms 8 gadiem
Tas ir COOL ! Gada lielākais, grandiozākais sporta notikums Latvijā, sāk uzņemt apgriezienus ar kulmināciju svētdien Ķegumā. Ilgi gaidītais brīdis tuvojas, forši, tas vēl maigi teikts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-04-28 20:53, pirms 8 gadiem
noteiktu aizietu paskatīties, bet cena ir vēl vairāk kāpusi, ja pagājušogad svētdienā biļeti pirku pa 29 eiro, tad nu šogad 40 eiro par svētdienu jau nu ir par traku.