Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Prado MXGP posmā Trentino startējis ar muguras lūzumu

Juris Grīns
Juris Grīns

Prado MXGP posmā Trentino startējis ar muguras lūzumu
Horhe Prado. Foto: mxgp.com

"Red Bull KTM" komandas braucējs Horhe Prado pasaules motokrosa čempionāta 14. posmā Itālijā par pjedestālu necīnījās. Izrādās, viņš startējis ar savainojumu, ko guvis treniņa laikā.

Treninto "Grand Prix" pirmajā braucienā Pjetramuratas trasē Prado sākotnēji bija ceturtais, tad vairāk nekā pusi distances brauca piektais, pirms piedzīvoja pamatīgu kritienu, sasitot muguru. Viņam garām tika arī Pauls Jonass, bet talantīgais spānis finišu sasniedza astotais. Atklājies, ka sportists cīņā devās ar lūzumu muguras lejasdaļā, kas tika gūts treniņa laikā.

"Es atdevu sevi visu, par simts procentiem," skaidro Prado. "Pat ar lauztu kaulu es pirmajā braucienā cīnījos vadošajā pieciniekā. Žēl, ka piecas minūtes pirms beigām nokritu, bet vismaz man izdevās sasniegt finišu. Man ļoti sāpēja."

Otrajā braucienā jau pēc starta Prado bija atkritis uz otrā desmitnieka beigām un finišā iebrauca vien kā septiņpadsmitais.

"Otrajā braucienā starts pilnībā neizdevās, un ar 17. vietu nebiju apmierināts, tomēr šajā situācijā īsti nespēju cīnīties," atzīst Prado. "Cerams, ka trešdien sāpes būs mazākas. Starts šajā trasē ir ārkārtīgi svarīgs, un es arī gribētu pieļaut mazāk kļūdas nekā tas bija svētdien otrajā braucienā."

Pjetramuratā jau šonedēļ notiks arī nākamie divi MXGP pasaules čempionāta posmi - viens trešdien, bet otrs svētdien.

Sezonas kopvērtējumā Prado ieņem ceturto vietu, taču krietni atpaliek no pirmajās trīs pozīcijās esošajiem titula kandidātiem Tima Gajsera, Romēna Fevra un Džefrija Herlingsa.

Izmantotie resursi:
gatedrop.com

     [+] [-]

, 2021-10-26 22:55, pirms 3 gadiem
Motokross ir traks