Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Nosauktas Latvijas ekipāžas startam Eiropas Nāciju kausā blakusvāģiem

Juris Grīns
Juris Grīns

Nosauktas Latvijas ekipāžas startam Eiropas Nāciju kausā blakusvāģiem
Foto: WSC

Šoruden Latvija būs pārstāvēta Eiropas Nāciju kausā blakusvāģu un kvadriciklu motokrosā. Trīs ekipāžas, kas startēs blakusvāģu klasē, jau nosauktas, tāpat izziņoti kandidāti startam kvadriciklu klasē.

Eiropas Nāciju kausa izcīņas sacensības tiks aizvadītas Itālijā, Čingoli trasē šī gada 7. un 8. oktobrī.

Blakusvāģu klasē Latvijas izlases rindās startēs vecmeistaru Māra Rupeika/Kaspara Liepiņa un Jāņa Daidera/Laura Daidera ekipāžas, kā arī jaunie un talantīgie Daniels Lielbārdis/Bruno Lielbārdis.

Visiem šiem braucējiem un pieredze un panākumi pasaules čempionātā blakusvāģu motokrosā. Kaspars Liepiņš arī savulaik, 2009. gadā, kļuva par pasaules čempionu kopa ar beļģu pilotu Jorisu Hendriksu. Uzvaras posmos izcīnījuši arī brāļi Daideri, bet brāļi Lielbārži šobrīd aizvada debijas sezonu pasaules čempionātā un pārsteidz ar augstiem rezultātiem un ievērojamu progresu.

Turpat Čingoli tajā pašā nedēļas nogalē notiks arī Eiropas Nāciju kausa sacensības kvadriciklu ieskaitē. Šobrīd vēl nav paziņots, kuri trīs sportisti pārstāvēs Latviju, bet zināmi pieci kandidāti. Tie ir Reinis Bicāns, Kārlis Lizanders, Kārlis Neija, Matīss Palēvics un Kristians Jānis Sondors.